16 Aralık 2012 Pazar

Bosch Servis Bornova

Kullandığınız beyaz eşya ürünleri konusunda herhangi bir sorun mu yaşıyorsunuz? Üstelik, kullandığınız beyaz eşya markası Bosch mu? O halde, yaşadığınız tüm sorunları en kısa süre içerisin de gidermeniz ve zaman kaybı olmadan ihtiyaçlarınıza çözüm bulmanız firmamız sayesin de tamamen profesyonel bir yapı içerisin de mümkün durumda oluyor.

Bosch Servis Kalitesi – 444 1 494

Nitekim, bu konuda özel olarak sizlere hizmet sağlamakta olan ve destek sunan ekiplerimiz, herhangi bir aksama meydana gelmeden 444 1 494 hattı üzerinden bizlere ulaşmanız sonucun da sizlere destek olmaktadır. Bu sayede Bosch Servis bornova arayışı içerisine girmeden sizler de bulunduğu yere en kısa süre içerisin de bir teknik destek ekibi çağırma şansına sahip olabilirsiniz ki bu konuda sizlere özel bir yapı içerisin de hizmet sunan firmamız daha önce var olan bir çok sistemden farklı olarak garantili olarak yardım sağlar. Yani, özel servis ekiplerimiz Bosch Servis bornova ekiplerimiz ile, sizlere 1 yıl garantili olarak destek sağlar. Bu nedenle de tüm işçilik ya da yedek parça gibi tüm değişiklikler de 1 yıl garanti kapsamın da hizmet alırsınız.

Bornova Bosch Servisi

Eğer, sizler de herhangi bir aksama yaşamadan zaman kaybı olmadan ve Bosch Servis bornova arayışı içerisin de olmadan ihtiyaçlarınızı giderecek olan profesyonel Bosch Servis ekibine ulaşmak istiyor iseniz, özel servis olarak hizmet sağlayan hattımızı arayabilir sorunsuz ve kesintisiz olarak bu konuda destek alabilirsiniz.

Kaynak: http://www.boschservis.gen.tr


Bosch Servis Bornova

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder