25 Aralık 2012 Salı

Ä°hlas Servis - 444 7 404

Müşterileri ile iletişiminde oldukça başarılı olan İhlas Servis kendini teknik servis konusunda bünyesindeki eğitimli ve tam donanımlı takım arkadaşları ile başarılı olmaktadır. Türkiye’de bu sektörde parmaklar gösterilecek nitelikte olan firma eşyalarınızın arıza, bakım ve montajı ile ilgilenmektedir. Firma bu sektörde tam anlamı ile müşterisini tatmin edecek niteliktedir. Bu sektöre hizmet veren firma son teknolojik ekipmanları ile çalışmaktadır. Firma çalışkan ve kendini bilen ekibi ile müşteri memnuniyetini hedef alan zihniyete sahiptir.

İhlas Servis Numaraları

Uygun fiyat tarifeleri ile kaliteli hizmeti ayağınıza kadar getiren firma siz değerli müşterilerimizin bütçesini de düşünmektedir. Geldiği noktada oldukça popüler olan İhlas servis bu konuma gelirken mutlak müşteri memnuniyetini gözeterek gelmiştir. Firma büyük yardımcılarınız olan beyaz eşyaların büyük destekçisidir.
Bize ulaşabileceğiniz numaramız 444 7 404’dür. 7/24 hizmet güvencesi ile istediğiniz her an yanınızdayız. Hizmetlerimizle yanınızda olurken verdiğimiz 1 yıl parça garantisi ile sizlerinde en büyük destekçiniz olmaktan gurur duymaktayız. Sektörde verdiği hizmetlerle birçok rakibine örnek olan firma mütevazi yapısı ile asla kibirli bir davranış göstermemektedir. Her an size hizmet vermek için bekleyen ekibimizle sizler için bir teknik servisten daha fazlasını sunmaktadır. Büyük ya da küçük bütün İhlas markalı eşyalarınız için en kaliteli hizmetin fazlasını istiyorsanız bizi tercih edebilirsiniz. Aldığınız hizmetin sonucunda bize hak verecek ve memnun kalacağının hizmetimizde yanınıza kar kalacaktır.

Kaynak Site : http://www.ihlasservis.com/


İhlas Servis - 444 7 404

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder