12 Aralık 2012 Çarşamba

Facebook ve Poker

Facebook birçok konuda dünyada ilkleri gerçekleştiren bir sosyal platform olarak yaşamımızda önemli bir yere sahip. Özel geliştirilmiş uygulamalar ile sürekli olarak desteklemeye devam ettiği platformu ile her geçen gün daha da büyüyen bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlamıştır.

Facebook’ un en az kendisi kadar başarılı olan yan uygulamalarından biri olan Texas Hold’em Poker, günümüzde milyonlar düzeyindeki kullanıcı sayısıyla dünyanın en çok oynana online oyunlarından biridir. Canlı olarak uluslara arası tabanda ki kullanıcıların poker masasında buluştuğu bir uygulama olan Texas Hold’em Poker, kullanıcılarının tüm taleplerini dikkate alan ve sürekli geliştirilmeye devam eden yapısıyla, milyonlarca kullanıcıya eşsiz bir poker deneyimi yaşama şansı tanıyor.

Tüm dünyada en çok bilinen ve en çok oynanan poker çeşidi olan Texas Hold’em Poker’ in bu sanal versiyonu en az gerçeği kadar iyi tasarlanmış. Dört yıl önce ülkemizde bir ilk olarak başlattığımız Texas Hold’em Poker Chip satışı, Türk poker oyuncuları tarafından büyük bir ilgi görmüştür. Gördüğümüz bu yoğun ilgi ve talebi en doğru ve en sağlıklı şekilde karşılayabilmek amacıyla kurduğumuz ekiple, profesyonel ve müşteri memnuniyetini en ön planda tutan bir hizmet anlayışı geliştirdik.

Halen Türkiye’ nin en ucuz, en nitelikli, en güvenilir Chip satış işlemlerini yürüten web sitemiz, on binlerin üzerinde bir mutlu müşteri referansı ile hizmet sunmaya başarıyla devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder