28 Aralık 2012 Cuma

Bosch Servis Merkezleri

İzmit içerisinde de kesintisiz olarak hizmet sunmakta olan firmamız, Bosch Servis İzmit ekibimiz sayesin de sizlere gerekli olan her türlü desteği vermektedir. Bu sayede, Bosch Servis İzmit ekiplerimize 444 1 494 hattımız üzerinden dilediğiniz an ulaşmanız ve kısa süre içerisinde kullandığınız beyaz eşyalar ile ilgili arıza ve diğer sorunlara karşın çözüm bularak zaman kaybı yaşamadan yaşamınıza devam etmeniz mümkün durumda olmaktadır.

Biliyoruz ki, beyaz eşyalar ile ilgili sorun yaşayan aileler, bu konuda daha önceden herhangi bir servis araştırması yapmadıkları için ciddi sorunlar yaşayabiliyor. Bizler, bu sorunları ve aksamaları ortadan kaldırmak adına sizlere destek oluyor ve hizmet sunuyoruz. Bu nedenle de ihtiyacınız olan unsurları kısa süre içerisin de Bosch Servis İzmit ekibimiz ile gidererek beyaz eşyalarınızın daha sağlıklı ve sorunsuz bir biçim de kullanılmasını sağlıyoruz. Sizler de bu hizmetimizden faydalanmak ve en kısa süre içerisin de beyaz eşyalarınız da meydana gelen sorunları gidermek istiyor iseniz, bizimle dilediğiniz vakit iletişime geçerek hizmet almanız mümkün durumda olmaktadır.

İnsanlar için en temel ihtiyaç olan ve yaşantıları boyunca aralıksız olarak kullanılan beyaz eşyaların bakım, onarım ya da yedek parça değişimi gibi hizmetleri de gene 444 1 494 numaralı hattımız üzerinden bizlere ulaşmanız durumun da Bosch Servis İzmit ekibimiz sayesin de kısa süre içerisin de giderilmektedir.

Kaynak: Boschservisturkiye.com


Bosch Servis Merkezleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder