16 Ocak 2014 Perşembe

Yağ Yakan Meyveler İle Zayıflamak

Meyveler hepimizin bildiği gibi ne kadar çok yararlı olsalar da içlerinde çok pek natürel şeker bulunduran ve bunların gereğinden fazla tüketildiği takdirde bedende yağ depolamasına sebep olurlar. Bazı meyveler ise tam aksi tesire sahip olup yağ yakıcı özelliği vardır.


İşte O Meyvelardan Bazıları…


Avokado: Omega 9 yağ asitleri tarafından zengin bir meyvadır avokado. Metabolizmayı hızlandırır ve yağların enerjiye dönüştürülmesini destekler.


Hindistancevizi: İçinde bol miktarda yer alan zincir trigliseritler, karaciğerin metabolizma hızını %30 arttırır. Bununla Birlikte tok kalmanıza yardımcı olacaktır.


Limon: Karaciğeri temizleyen limon vücudu alkalize etmede de etkilidir. Karaciğer sıhhatine sıkı gelmesi amacıyla vücudun yağları sindirme ve yakma hızını destekler.


Greyfurt: Çoğu araştırmada görüldüğü üzere greyfurt yağların yok edilmesinde muazzam etki yaratır. Johns Hopkins Üniversitesi’nden uzmanlara göre gün içerisinde bir tane greyfurt yiyen bayanlar , hayatlarında başka hiç bir şey yapmadan 13 hafta nihayetinde bir kilo vermiştir.


Domates : C vitamini deposu olarak bilinen domates, amino asit imalatını destekler. Araştırmalar bu aminoasitlerden bazılarının yağ yakma kapasitesini arttırdığını işaret etmektedir .



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder