18 Ocak 2014 Cumartesi

Kadınlara Özel Mutluluk Formülleri!

Sizi mutlu edecek ve her an kulağınıza küpe olacak mühim tüyolar veriyoruz. İşte bütün bayanların bilmesi gerekli olan mutlu olmak ve mutlu kalmak formülleri…


1- Hiçbir şeyin sağlığınızdan daha çok önemli olmadığını unutmayın


Parayla satın alamayacağınız bir şeyin sıhhat olduğunu bilin ve sıhhatli oluşunuza şükredin.


2- Kendinizi kimseyle kıyaslamayın


Ünlü bireylerin lüks içerisinde bulunan yaşantılarına özenerek, ne sebeple onlar kadar huzurlu bir yaşam süremediğiniz ile ilgili kendinizi üzmeyin! Herkesin kendine özel sorunları olduğunu unutmayın…


3- Hayatınıza her giren erkeğe evlilik düşünmek zorundaymışsınız gibi benzeri şekilde düşünmeyin.


Önce onun sizin için gerçek kişi olduğundan emin olmalısınız…


4- Özür dilemeyi gözünüzde büyütmeyin


Hatanın vatandaşlar için olduğunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın ve özür dilemenin bir büyüklük olduğunu unutmayın…


5- Çocuklara soru sorun


Evet, üzerinizdeki kıyafetin yakışıp yakışmadığını veya aklınızdaki bir suali bir ufaklığa sorun! Çocukların her an gerçekleri söyleyecek kadar saf ve dürüst olduklarını unutmayın.


6- Uykunuzun yeterli olduğundan emin olun, uykunuzu alıncaya kadar uyumanız önemli!


Günde 8 saat uykunun yeterli olduğu yalanını unutun ve herkesin metabolizma, yeme-içme ve hayat kalitesi benzeri faktörlerden nazaran çeşitli uyku saatlerine gereksinim duyduğunu bilin! Uykusuzluğun sizi agresifleştirebileceğini göz önünde bulundurun.


7- Kendinize karşı dürüst olun


Aklınızdaki olgunun veya bireyin hakkında , gerçekleri süsleyerek onun sevimli olduğuna inanmaya çalışmayın. Gerçeklerden kaçmanın düş kırıklığına uğramanıza neden olduğunu bilin.


8- Karşılıksız hediyeleşin


Erkek arkadaşınıza aldığınız bir hediyenin, benzer değerde bir hediyeyle sizlere dönmesi gerektiği düşüncesinden sıyrılın. Beklentiler ile mutluluğun zıt orantılı olduğunu unutmayın.


9- Egzersize zaman ayırın


“Spora vaktim yok.” Bahanesini uydurmamaya hüküm verin. Davranış faktörün spor salonlarından ibaret olmadığının şuuruyla bir yerlerden başlayın! Zaman içinde yapacağınız 40 dakikalık tempolu yürüyüşün dahi sizi kendinize getireceğini unutmayın.


10- Evet ile hayır içinde kalmayın


Örneğin çağırıldığınız bir yere gitmek ile ilgili sadece yakınlarınızı veya arkadaşlarınızı kırmamak yerine “belki, bilmiyorum” benzeri cevaplar vermeyin. Tam Olarak olduğunuzda hem bir bizzat hem bir başkalarının tarafından ek olarak pozitif iddialar ile anılacağınızı aklınızda bulundurun.


11- Nazik davranışın sizlere pozitif dönüş yaptığını unutmayın


Özellikle kalabalık ortamlarda yükselen öfke katsayısını bu yolla bertaraf edebilirsiniz. Siz kibarlaştığınızda karşınızdakinin de yumuşayacağını bilin.


12- Annenizin fikirlerinin çoğunlukla gerçek olduğunu onay edin


Kişiler ile ilgili bir sürü az yanılan annenize hep güvenin ve ona mantık danışma ile ilgili ürkek olmayın…








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder