25 Mart 2013 Pazartesi

Loft Marka Bayan Ayakkabı - Babet Modelleri

Siz kıymetli bayan okurlarımız için bugün elbiselerinizle uyum içerisinde bulunacak, aynı zamanda ayağınızı da oldukça rahat tutacak Loft marka bayan ayakkabı modellerinden bahsedelim istedik. Loft ayakkabı modellerinde ağırlığı babete vermiş. Açıkçası bu şekilde de kendi pantolon ve etek ürünleriyle oldukça şık birliktelikler oluşturabilecek güzel babet modelleri ile oluşturmuş koleksiyonunu.

Dikkatimizi çeken bir diğer nokta da babet modellerinin çoğunluğunun önünde fiyonk olan modellerden oluşuyor olması. Bu da yine genç bayanların bu koleksiyonu tercih etmesi durumunda bahar aylarının da etkisiyle kendilerine oldukça cıvıltılı bir hava katmasını sağlıyor. Koleksiyonun çoğunluğunu babet modelleri oluşturduğu için yine babet modelleri üzerinden konuşmaya devam edeceğiz. Babet modellerinin oldukça fazla renk çeşidi de koleksiyonda var. Kırmızısından pembesine, beyazından siyahına, kırmızı beyaz çizgilisine kadar pek çok babet mevcut. Bu renk seçenekleri ile babetler daha çok genç bayanlara veya kot pantolonun altına babet giymeyi tercih edenlere yönelik.

Bu arada bir ince noktayı da unutmadan siz değerli okurlarımıza aktarmakta fayda görüyorum. Loft bu ayakkabı modelleri koleksiyonunda diğer markalardan farklı bir şeye yer vermiş babet modellerinde. Pek çok markada bulunmayan lastik babet modelleri de bu koleksiyonda bulunuyor. Lastikli, rahat ayakkabı giymeyi seven ve tercihini bu yönde kullanmak isteyen bayanlar için eşsiz bir imkân oluyor bu modeller.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Loft Marka Bayan Ayakkabı - Babet Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder