25 Mart 2013 Pazartesi

Abiye Çanta Modası ve 2013 Modelleri

Bayanların vazgeçilmez aksesuarı çantalar… Vitrinde gördüklerinde dayanamadıkları, hiç çekinmeden para harcayabildikleri, içine tüm dünyalarını sığdırdıkları çantalar.

Özel günlerde bayanlara eşlik eden vazgeçilmez abiye çantalar her yıl göz alıcı tasarımlarla ürün yelpazesini genişletiyor. Kimisinin rengine, kimisinin modeline bayılarak alınan çantalar her yıl farklı modellerle insanların aklını çelip, dolaplarda başköşeye konuluyor. Bu yıl da 2013 senesi daha takvimlerde yerini almadan, yeni yılın yeni trend abiye çantaları yılbaşı gecesinde bayanların eşsiz güzellikteki kıyafetlerini tamamlayacak bir aksesuar olarak vitrinlerde yerini aldı bile.

Bayan çanta modelleri 2013 yılı için göz alıcı renkleriyle ön plana çıkmış durumda. Kırmızı, mor, pembe gibi iddialı renkler taşlarla süslenerek ya da satenlere bürünerek bambaşka bir hal alıyor. Bazı modeller tüylerle, bazı modeller incilerle süslenirken, çantaları gördüğünüzde kendinizi yılbaşı gecesinde bu aksesuarla gecenin yıldızı olarak hayal edebilirsiniz.

Dore ve altın renklerde değişik tasarımların da yer aldığı 2013 bayan modelleri ile yapılan koleksiyonda her kadın kendini ifade edebilecek bir modeli rahatlıkla bulabilir. Yıldız gibi parlayan çantanız, sizi gecenin yıldızı yapmaya hazır raflarda sizlerle buluşmayı bekliyor. Sizlere tavsiyemiz, ne giyeceğinize karar verip bir çanta seçmektense, bu mükemmel çantalardan birini seçerek bir kıyafet almanız. Ne de olsa hem otururken masaya koyduğunuzda hem de adımlarınızı atarken elinizde taşıdığınızda sizi temsil edecek bu aksesuarlar içinizdeki kadını yansıtacak.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Abiye Çanta Modası ve 2013 Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder