27 Mart 2013 Çarşamba

Louis Vuitton 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyon Ürünleri

Çantaları ile ön plana çıkmış olan bu markanın çok yakında karşınıza çıkacak olan İlkbahar-Yaz koleksiyonunu bulduk. Şimdi sıra yayınlamakta. Sarıyı manşet olarak aldığını ve baharı müjdelediğini kusursuz olarak görüyoruz. Net konturlara sahip kareli desenler dikkat çekici özelliğe sahip. Aynı şekilde siyah ve beyaz damalı desenler ile ilginç bir tasarım yaratılmıştır.

Yapraklı motifler ile yeşilin bir arada kullanılması renkli ve pozitif ruh halini sergilerken aynı şekilde beyazın içerik olarak kullanılması sade ve duru bir görünümü gözler önüne koymaktadır. Daha çok kullanılan çantalar ile uyumlu hale getirilmiş kombinlere bakacak olursanız koleksiyonun temelinde çanta modelleri yatmaktadır. Fermuarlı ilginç bir şekilde tasarlanmış gri ağırlıklı ve sarı çiçekli çantalar şık bir üretim olmuş. Aynı şekilde son zamanlarda kullanılmayan tarihin sayfalarına gömülmüş yandan kapaklı olan çantalar tekrar hatırlatılarak nostalji yapılmış ancak farklı tasarımı ile Louis Vuitton 2013 ilkbahar-yaz koleksiyonunda farkını ortaya koymuştur. Siyah ve sarı abiye çantaları ile çok hoş bir kombin yaratarak moda takipçilerinin beğenisini kazanmış koleksiyon için halen tamamen farklı ve görülmesi gerekli diyebiliriz.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Louis Vuitton 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyon Ürünleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder