29 Mart 2013 Cuma

Abercrombie 2013 İlkbahar Yaz Koleksionu

Moda avcılarının karşısına ünlü bir marka ile bu sefer çok bilindik ve kullanım alanı geniş olan Abercrombie 2013 ilkbahar yaz ile karşınıza çıkıyoruz. Bayan olsun erkek olsun kullanım alanı spordan klasiğe çok geniş olan bu marka yine çok hoş ve güzel tasarımlar ile karşımıza çıkıyor. Gelin beraber inceleyelim;

Abercrombie 2013 ilkbahar yaz döneminde sıcak günler için; kot ceketleri, mini kot şort ve renkli düğmeli gömlekleri tasarlamış ve piyasaya sürmüş. Mavinin kendini kanıtlayıcı karakteri ve baharı müjdeleyici mesajı elbiseler üzerinde baskın olarak kullanılmış. Yine sıcak günlerde giyilebilecek beyaz ağırlıklı kısa elbiseler ile aynı renklerin takımı olan ince hırka çok hoş olan takımlar arasındadır. Modazor.com olarak Bu markanın klasik modelleri arasında 2013 ilkbahar yaz döneminde siyah ile gri ve tonlarını etek ve ceketlerde kullanıldığını görürken aynı modeller ile mavi ve kırmızı renklerde bluzlar beraber kullanılmıştır.

Ancak çanta seçerken kullandığınız bluz ve ya penye ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz, zira başka şansınız yok. Uzun kollu seçimlerinde sıcak aylarda olmasa da bahar aylarında ince bordo ile mavi gömlek ve kısa kot şortlar örnek kombinler arasına konulmuştur. Abercrombie 2013 ilkbahar yaz markasının modellerin üzerindeki tasarımları incelediğinizde ise bahar aylarının geldiğini müjdeleyen mavi, kırmızı, sarı, turuncu gibi renklerin bir arada kullanıldığı desenleri barındıran ilginç elbiselerin olduğunu göreceksiniz.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Abercrombie 2013 İlkbahar Yaz Koleksionu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder