28 Mart 2013 Perşembe

Maria Bonita Marka Bayan Bileklik Modelleri

Bugün siz değerli okurlarımızla kaldığımız yerden Maria Bonita marka bayan aksesuarlarını incelemeye devam edeceğiz. Bugün sizler için Maria Bonita bileklik modellerini inceleyeceğiz. Maria Bonita’nın bileklik koleksiyonunda oldukça fazla ürün çeşidi var. Bu ürünleri sizlerle bir bir paylaşmayı düşünüyoruz. En çok dikkat çeken modellerden birisi, altın rengi, geniş halkalı zinciri olan ve ucunda parlak gümüşten kar tanesi, yıldız gibi kolye uçlarının bulunduğu bileklik modelleri.

Bu modeller gerçekten bayanların yoğun ilgisine maruz kalmakta. Yine aynı zincirin ucunda altın rengi ve yapraklarında yazılar yazan yoncalı modelde bayanların bir hayli ilgisini çekiyor. Yine siyah lastikten olan ve ucunda gümüşten yapılmış ve üzerinde parlak taşlar bulunan “sonsuz” işareti ve kar tanesi bulunan bileklikler de yine bayanların çok yoğun ilgisini çeken bir diğer model. Özellikle genç bayanların en çok ilgisini çeken model ise üzerinde “bir kedim bile yok” yazan bileklik modelleri.

Bu modellerin hem altın hem de gümüş rengi çeşitleri bulunuyor koleksiyonda. Kahverengi kemerli ucunda büyük inci taş bulunan bileklik modelleri de ilgi gören diğer bir ürün çeşidi. Tabi nazar boncuklu bileklik modelinin de ondan kalır yanı yok. Nazar boncuğu taşımayı seven bayanlar için gayet zarif bir şekilde tasarlanmış bir bileklik modeli. Bu ürünlerin en güzel tarafı ise fiyatlarının cep yakmıyor olması.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Maria Bonita Marka Bayan Bileklik Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder