29 Mart 2013 Cuma

David Jones Çanta Modelleri 2013

Her sezon, yüzlerce çanta seçeneği koleksiyonlarında toplayan David Jones, günün her saati için alternatifler sunan 2012 ilkbahar/Yaz koleksiyonuyla da göz kamaştırıyor.

Turuncu. mavi, mercan, fuşya, bordo ve yeşil fonlarına’ ön planda durduğu koleksiyon, detay sevenlerin tutkusu olacak nitelikte. Yalnızca günlük hayata hitap etmeyen modeller iş hayatında modayı ve renkleri takip edenler içinde güzel bir seçenek

Bayanların hayatlarında vazgeçemediği aksesuar ve gereksinimlerde olan çantalar günümüze kadar kalıcılığını sağlamıştır. Günümüzde bazı bayanlar şıklığın ayakkabı elbise ibaret olduğunu düşünür ancak bu çok yanlış bir düşüncedir. Ayakkabılarınız, elbiseniz, saçınız çok şık on üstünden on olabilir ancak çantasızsanız tüm bunların varlığı birşey değiştirmez. Bizde bunun için marka olarak bilinen david jones çanta modellerini siz değerli ziyaretçilerimize sunuyoruz. Umarım beğenirsiniz.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…
 

David Jones Çanta Modelleri 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder