10 Mart 2013 Pazar

Koton Bayan Şort Modelleri

Bugün sizlerle birlikte koton’un bir başka reyonunu inceleyeceğiz. Bu reyon bahar aylarına da oldukça uygun bir reyon olacak. Evet, koton’un şort modellerini bu yazımızda sizlere aktarmaya çalışacağız. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki bu yazıyı okuyan herkes yazının sonunda kendisine uygun bir şort modeli bulabilecek. Çünkü koton bu sene moda olan koleksiyonunda hem kot hem keten hem de kumaş şort modellerine yer vermiş.

Koton şort modellerinin çoğunluğu kısa olmakla birlikte dize kadar inen pek çok modeli de mevcut. Hakiden indigoya, bejden siyaha pek çok renkte ürün seçeneği sunuyor bu koleksiyon sizlere. Kısa modeller özellikle genç bayanların çok fazla ilgisini çekiyor. Önümüzdeki bahar ve yaz aylarını da göz önüne aldığımızda genç bayanların bu modellere yoğun ilgi göstermesi gayet normal. Bu ilkbahar ve yaz aylarında oldukça fazla sayıda bayanın üzerinde çeşit çeşit koton şort modellerini göreceğiz gibi geliyor.

Topuklu ayakkabılarla güzel kombinler oluşturacak modeller olduğu gibi babet modellerinizle de oldukça şık kombinler oluşturacak şort modellerini içerisinde bulunduruyor koton bu koleksiyonun. Ayrıca ilkbaharın henüz başlangıcında kısa bot modellerinizle de oldukça dikkat çeken kombinler oluşturmak mümkün. Sportif giyinmeyi sevenler için spor ayakkabılara da uyum sağlayabilecek şort modelleri bu koleksiyondaki yerini almış. Üzerinize de giyeceğiniz birbirinden farklı koton marka tişört ve atlet modelleri ile oldukça güzel birliktelik sağlayacak gibi görünüyor bu şortlar.

Koton Bayan Şort Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Koton Bayan Şort Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder