10 Mart 2013 Pazar

Lilyette Bayan Ayakkabı Modelleri

Hep birlikte lilyette ayakkabı modellerini inceleyeceğiz bugün. Lilyette her bayanın gardırobunda olmazsa olmaz diyebileceği ve neredeyse pek çok kıyafetiyle kombin oluşturabileceği ayakkabı modellerini bu koleksiyonuyla siz değerli bayanların kullanımına sunuyor. Lilyette ayakkabı modelleri için şunu söylemeden geçmeyelim ki, gerçekten ince düşünülmüş, incelikle süslenmiş çok şık tasarımlar bu koleksiyonda sizleri bekliyor.

Gece davetlerinizde birçok kıyafetinizle şık bir bütünlük oluşturabileceğiniz ayakkabı modellerinin yanı sıra, gündelik işlerinizde de ayağınızı yormayacak aksine rahat ettirecek pek çok modele sahip. Bunun yanı sıra ofiste uzun zaman geçiren bayanlar içinde şıklığı, zarafeti ve konforu bir araya getiren ayakkabı modellerini sizlere sunuyor lilyette bu koleksiyonunda. Lilyette’nin bu koleksiyonunda dikkatleri üzerine çeken bir diğer nokta ise bütün ayakkabı modellerinin tamamen hakiki deriden yapılmış olması. Ayağının rahatına ve kaliteli giyime dikkat eden bayanların ayakkabı konusundaki ilk duraklarından birisi oluyor bu özelliği ile lilyette. Ayrıca parlak deri ürünlerin yanı sıra pek çok süet deri model de bu koleksiyonda sizleri bekliyor.

Bu ayakkabı modellerinde diğer markalardan farklı olarak dikkatimi çeken bir şey oluyor. Bunu da sizlere aktaralım hemen. Diğer markalar genelde birkaç renk üzerinde dururken lilyette deri olmasına rağmen oldukça farklı renklerde ayakkabı modeline sahip. Lilyette bu özelliği ile de renkli giyinmeyi seven bayanların ve çok farklı renklerde kıyafet giyen, kıyafetine uygun renkte ayakkabı arayanların ilk tercih edeceği yer oluyor.

Lilyette Bayan Ayakkabı Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Lilyette Bayan Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder