9 Mart 2013 Cumartesi

Koton Bayan Pantolon Modelleri

Sizlerle birlikte bugün koton marka bayan pantolon modellerini inceleyeceğiz. Koton’un birçok koleksiyonu gibi bayan pantolon koleksiyonu da oldukça renkli ürünlere sahip. Hem dışarıda hem de ev ortamında rahatça giyebileceğiniz pantolon modelleri bizim ilk olarak dikkatimizi çeken ürünler arasında oluyor. Oldukça da şık duran bu ürün çeşitleri bilekte bitmesiyle de ayrı bir hava vermiş kendisine. Bu haliyle genç bayanların ve moda tutkunlarının ilk tercihleri arasında yer alacak gibi görünüyor.

Bol ve rahat modelleri gibi bilekte biten dar pantolon modelleri de bu koleksiyonda nadir de olsa yerini almış. Bunların dışında koleksiyonun ağırlıklı kısmını bol paça pantolonlar oluşturuyor. Koton bol paçalı pantolon modellerine oldukça fazla yer vermiş. Anlaşılan o ki bu ürün çeşidini de bahar aylarında bayanların üzerinde sıklıkla göreceğiz. Kırmızıdan, maviye pek çok renk seçeneği ile de bayanlara alternatif sunuyor. Topuklara kadar inen bu modeller daha çok topuklu ayakkabı modelleriyle birlikte güzel kombinler oluşturmayı seven bayanların tercihi olarak görülüyor.

Babet giymeyi seven bayanları da düşünerek alternatif koymayı unutmuyor koton. Babetleriniz ile şık kombinler oluşturabileceğiniz bilekte biten bol paça pantolon modelleri ile birlikte bilek üzerinde biten dar paça pantolon modelleri de babet giyen hanımefendilerin tercihleri arasında fazlaca ön plana çıkıyor. Bu modeller iş yaşantısında görüntüsüyle farklılık oluşturmak isteyen bayanların öncelikli tercihi oluyor.

Koton Bayan Pantolon Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %60 a varan özel indirimlerden yararlanın. %60′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Koton Bayan Pantolon Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder