9 Mart 2013 Cumartesi

Koton Etek Modelleri

Bugün sizler için koton marka etek modellerini inceleyeceğiz. Koton’un etek modelleri koleksiyonuna baktığımızda gördüğümüz ilk şey kısa etek modellerinin daha yoğun olduğu. Bunlar arasında diz üzerinde biten modeller olduğu gibi mini etek modelleri de var. Dikkatimizi çeken ilk model ise düz renkli kısa etek modelleri oluyor. Bu modellerin fermuarlı cepleri var ve iki yanındaki ince siyah çizgiler ayrı bir hava katmış.

Kısa pileli etek modelleri ise dikkatimizi çeken bir diğer model oluyor. Bu modelin de çok çeşitli renk seçeneklerinin bulunduğu gözümüze çarpıyor. Koleksiyonda oldukça yoğunlukta bulunan mini etek modelleri ise genç bayanların bir hayli ilgisini çekiyor. Renk seçeneklerinin de fazla olmasıyla ayakkabı ve elbise modellerine uygun olacak şekilde birden fazla alanlar oluyor. Uzun ve kat kat kesilmiş etek modelleri de bu koleksiyonun ilgi gören diğer bir ürünü. Bu şekilde kat kat kesilmiş eteklerin kısa modelleri de koleksiyonda bir hayli var.

Gündelik yaşamı baz alan koleksiyonda iş kadınları da unutulmamış. İş hayatınızda giyebileceğiniz diz boylarında, oldukça şık ve sade etek modelleri de kendilerini tercih edecek bayanları bekliyor. Öyle ki bu bahar ve yaz aylarında koton etek modellerini birçok bayanın üzerinde göreceğiz. Bu kadar fazla ürün ve renk çeşidi bulundurması bunun en büyük göstergesi.

Koton Etek Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %80 a varan özel indirimlerden yararlanın. %80′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Koton Etek Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder