12 Mart 2013 Salı

Loft Marka Bayan Gömlek Modelleri

Şimdi siz değerli hanımlarla beraber Loft’un bayan gömlek modellerini inceleyeceğiz. Loft bu koleksiyonunda büyük bir kitleye hitap etmeye çalışmış, ilk gözümüze çarpan o oluyor. Pek çok gömlek modelini bir arada bulabilirsiniz bu koleksiyonda. Eteklerinizle birlikte şık kombinler oluşturabileceğiniz oldukça fazla seçenek var. Bunlardan en fazla ön plana çıkanlar ise sade olan modeller. Vaktini ofiste geçiren bayanların çok fazla ilgisini görüyor bu gömlek modelleri. Bunun yanı sıra kot pantolonlarınızla oldukça güzel bütünlük sağlayacak gömlek modelleri de mevcut.

Özellikle topuklu ayakkabıları da tercih eden bayanlar oluşturacağı bu bütünlükle dışarıda fazlaca dikkat çekecek gibi görünüyor. Gömlek modelleri özellikle bahar ve yaz ayları için oldukça uygun. Ferah ve havadar modeller koleksiyonun çoğunluğunu meydana getiriyor. Gömlek modellerinde çoğunluk ilkbahar-yaz modasına uyacak kısa kollu modellerden oluşuyor. Bunun yanı sıra uzun kollu olup kısaltılabilen modellerde bir hayli fazla.

Kot pantolon yerine keten pantolon modellerini tercih eden hanımlar için de keten pantolonlarla çok güzel uyum içerisinde olan gömlek modelleri bulunuyor. Keten pantolonlarınızla giyebileceğiniz sade ve şık gömlek modellerinin yanında bahara uygun desenler bulunduran gömlek modelleri de bu koleksiyonda yerini almış. Sade giyimden vazgeçemeyen ama şıklığından da ödün vermek istemeyen bayanlar için bulunmaz bir koleksiyon. Özellikle genç bayanlara hitap eden koleksiyon ise görücüye çıkmış alıcılarını bekliyor.

Loft Marka Bayan Gömlek Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Loft Marka Bayan Gömlek Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder