22 Mart 2013 Cuma

Loft Marka Bayan Atlet Modelleri

Bugün hep birlikte Loft marka bayan atlet modellerini inceleyeceğiz. Bu yazımızın amacı siz değerli okuyucularımıza aradığınız atlet modellerini bulmanızda yardımcı olabilmektir. Öncelikle şunu belirtelim ki Loft’un atlet koleksiyonunda çok fazla ürün çeşidi yok. Ancak şu da bir gerçek ki ürün sayısı az olmasına rağmen ürün çeşitliliği açısından çok fazla çeşide yer vermiş. Az ürünle çok şıklığı yakalamış Loft bu atlet modelleri koleksiyonunda. Öncelikle bir model dikkatimizi çekiyor. Çünkü bu modelin çok fazla renk ve beden çeşidi bulunuyor. Renk olarak mavi, pembe, beyaz gibi oldukça fazla seçenek var.

Bu modelin kendini en fazla öne çıkaran tarafı ise askılarında çok hoş durmuş dantel motifleri bulunması. Evet, bu modelin kol kısımlarında dantel işlemesi bulunuyor. Dantel işlemeli kıyafetleri tercih eden hanımların favori tercihi bu atlet modeli olacak gibi görünüyor. Çünkü pek çok pantolon ve etek modeli ile de çok güzel bütünlükler oluşturabilen bir model. Düz giyinmeyi seven hanımlar için sade, düz renkli atlet modelleri de bu koleksiyonda yerini almış.

Dikkatleri üzerine çeken bir diğer model ise üzerine parlayan taşların yer aldığı ve bu taşlarla farklı desenlerin oluşturulduğu atlet modeli. Bu modelin de pek çok beden seçeneği bulunuyor. Yazımızın başında da az ürün olmasına rağmen çok çeşit olduğunu belirtmiştik. Umarım bu yazıdan sonra kendinize uygun atlet modelini bulabileceksiniz.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Loft Marka Bayan Atlet Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder