19 Mart 2013 Salı

Dünya Markası Guess Bayan Çanta Modelleri

Bu yazımızda bayanların vazgeçilmezi olan çantalar ve Guess çanta modellerinin özelliklerinden bahsedeceğiz. Sizlere ufak bir soru sorarak başlamak istiyorum. Eğer siz bir bayan iseniz en son ne zaman dışarıya çantasız çıktınız? Eğer siz bir erkek iseniz en son ne zaman bir bayanın sokakta çantasız dolaştığını gördünüz? Bu sorulara verecek olumlu bir yanıtınız var ise iki nedenden dolayı o kadın yanına çanta almamıştı. Ya çok dalgındır ve unutmuştur ya da daha da çok dalgındır ve yine unutmuştur diye özetleyebiliriz. Moda tasarımcılarının da bir numaralı önerisi olan Guess bayan çantalarını incelediğimizde ilk bizlere yansıttığı özelliklerinden birisi renk seçimleri olacaktır.

Renk olarak incelediğimizde ise canlı renkler ve tek renk seçimi ön planda olan bu modellerin bir diğer özelliği ise kullanışlılık açısından veriminin çok olmasıdır. Diğer renk seçenekleri de klasik seven bayanlara hitaben bazı modellerinde kahverengi ve siyah tonları yer alsa da genel olarak dediğimiz gibi canlı renkleri içermektedir. Fiyat konusuna değinecek olursak bir dünya markasından bahsettiğimiz için fiyatı da birazcık tuzlu diyebiliriz. Bu çanta modellerinin birim fiyatı 160 tl den başlayıp 400 tl ye kadar gidiyor.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Dünya Markası Guess Bayan Çanta Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder