3 Mart 2013 Pazar

Bambi Bayan Çanta Modelleri

Tüm zamanların klasik ve eskimeyen model ve tasarımlarını günümüz moda ve trendleri ile harmanlayan ve biri birinden güzel birçok tasarımın ve ürünün altında ismi bulunan Bambi markasından bahsedeceğiz bugün. Bambi markası genel olarak bot ve çizme modelleri ile ünlü olasada bizler en az onlar kadar ön planda olan bayan çanta modellerini bu yazımızda sizlere tanıtacağız.

Bambi markası genel oalrak bu sene modasında kırmızı, beyaz , siyah ve kahverengi tonları üzerinde tasarımlar yapıp bunlara göre modeller geliştirip piyasaya sürmüşler. Buradan da rahatlıkla şunu söyleyebiliriz bu senne yine mat renklerin yanında kırmızı da moda olarak karşımıza çıkacak. Bir diğer husus ise Bambi bayan çanta modellerinin boyutlarının çok aşırı büyüklükten yana değil genelde makyaj malzemeleri ve birkaç küçük eşya için tasarlanmış ufak veya orta boy çantalar olduğu dikkatleri çekiyor.

Bu Bambi çanta fiyatlarıda diğer caf caflı markalara nazaran bir hayli ucuz ve bayanların tercihi olan markaların başında gelmekte. 2013 model bir bambi çanta fiyatı 90 tl den başlayan fiyatlarla sizleri şatış mağazalarında ve online alışveriş sitelerinde sizlerin beğenisine sunulmuş durumda. Eğer szlere bu fiyatlar pahalı geliyor ise kısa bir süreliğine sitemizin sunduğu promosyon linkini kullanarak %70 a varan indirimler ile 40 tl gibi bir fiyat ödeyerek bu çantalara sahip olabilirsiniz.

Bambi Bayan Çanta Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Bambi Bayan Çanta Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder