14 Eylül 2013 Cumartesi

Kusurları Kapatmak İçin Makyaj Hileleri

Her bayan özellikle yüzünün kusursuz bir görünüme sahip olmasını ister. Bu görüntüyü sağlayabilmek içinde biliyorsunuz ki çoğu zaman cerrahi yardımlar almak gerekiyor. Maalesef günümüzde bu operasyon çok pahalı fiyatlar ile gerçekleşiyor. Ancak unutmayın bir kadın hiçbir zaman çaresiz kalamaz! Bu yazımızda yüzünüzde bulunabilecek olan önceden yada sonradan oluşmuş kusurları nasıl ufak makyaj hileleri ile kapatabileceğimizi öğreneceğiz. Adım adım uygulayarak sizin de hangi bölgenizde kusur varsa bu kusurları kapatmak için çalışma yapmanız yeterli olacaktır. Kusurlu olmayan bölgeler için artıdan makyaj yapmaya uğramaya gerek yok.


Küçük bir çeneniz var ya da içeriye doğru dönük bir çeneye mi sahipsiniz?


Resim1


Genellikle bir kısım bayanın en çok şikayet ettiği konulardan birisi çenesinin hem küçük bir yapıya sahip olması hem de aynı zamanda içeriye doğru dönük bir yapıya sahip olmasıdır. Bu sorunu halletmek aslında oldukça basit, çenenize açık renk bir fondöten uygulayın, kırmızı gibi çeneye dikkat çekecek rujları kullanmaktan kaçının ve göz makyajınıza çok daha fazla özen gösterin.


Geniş burunlu bir yapıya mı sahipsiniz?


Resim2


 


Geniş burun aslında düşündüğünüz kadar da büyük bir problem değil bu işin püf noktası gölgeleri iyi kullanabilmekten geçiyor. Burnunuzun üst tarafını biraz açık tonda, kanata benzeyen yayılım kısmında ise daha koyu tonlardan fondöten kullanın. Fondöteni parmağınız yardımıyla kullanıanın ve elinizden geldiğince çizgileri birleştirerek farklı tonlu fondöten kullanımının anlaşılmasının imkansız hale gelmesini sağlayın.


Burnunuz çok mu uzun görünüyor?


Resim3


 


Geniş bir buruna sahip olmak kadar uzun bir buruna sahip olmak da büyük bir sıkıntı demektir. Ancak bu sorunu da makyaj hilesi ile kolayca halledebilirsiniz. Burnunuzun tam uç bölgesine elinizden geldiğince koyu renk fondöten kullanın. Elinizle uygulamanız saklama da ki başarı oranını arttıracaktır.


Kırışıklıklara mı sahipsiniz, onlardan kurtulun


Resim4


 


Kırışık bir cilt hem bayanların korkulu rüyası hem de bayanların en rahat kurtulmak istediği sorunların başında yer alıyor. Kurtulmanız için yapmanız gereken şey kapatıcıyı ten renginizden ortalama olarak 1 ya da 1 buçuk kat daha açık renk seçmek ve uygulamaktan geçiyor.



Kusurları Kapatmak İçin Makyaj Hileleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder