12 Eylül 2013 Perşembe

En Son Takı Trendi; Fatma Ana Eli

Günümüz moda dünyasında artık her şey çok hızlı değişime uğruyor. Dolaysısıylabürgün popüler moda unsuru olarak değerlendirdiğimiz bir ürünün yerini ertesi gün başka bir ürünün aldığını görebiliyoruz. Eğer takılarla ilgiliyseniz ki bildiğiniz gibi her bayanın elbisesini tamamlayan  olmazsa olmaz aksesuarlarımız takılarımızdır, popüler modadan geri kalmayın. Sürekli değişen trendlerimizin arasında bu sefer bizlere eskilerden tanıdık olan bir trend görüyoruz. Fatma Ana Eli ismiyle anılan bu figürü daha öncede mutlaka kuyumcularda ya da takıcılar da görmüşsünüzdür. Ancak sadece belirli başlı ürünler şeklinde görebiliyorduk yani sadece kolye ve bileklik gibi. Son günlerde ise artık hangi kuyumcuya giderseniz gidin ya da kafanızı hangi takıcıya doğru çevirirseniz çevirin muhakkak popüler moda unsurlarının zirvesinde yer alan Fatma Ana eli takıları ile karışılacaksınız.


Kendine has ve diğerlerinden özgün bir figür olan bu el işaretinin ayrıca insana şans getireceği gibi bazı inançlarda mevcut. Ne kadar inanılır, ne kadar inanılmaz bilmemiz için bizim de elbette bu ürünlerden bir tane satın almamız gerekiyor. Ürünün her bayana uygun olmasının nedeni görsellerde de görebileceğiniz gibi çok fazla ürün çeşidinin olmasından kaynaklanıyor. Aksesuar açısından bir figürün bu kadar popüler seviyeye ulaşması hem şaşırtıcı hem de bir o kadar sevindirici. Böylece uyumsuz kıyafetlerinize Fatma Ana eli aksesuarı ararken çok fazla zorlanmanıza gerek kalmıyor.


Basitçe birkaç uydurma ile bu aksesuarlar bütün kıyafetinizi tamamlayabiliyor. Peki, şuanda Fatma ana eli aksesuarı olarak neleri çarşıda Pazar da ya da kuyumcular da bulabiliyoruz? Öncelikle en popüler kullanım alanının kolyeler alanında olduğunu bilmemiz gerek. Her bütçeye uygun olmasının yanı sıra bazı taşlı tasarımlara ve altın tasarımlara ulaşabilmek de mümkün oluyor. Kolyeden sonra en büyük trend elbette yüzükler.


Özellikle altın ve taşlı birleşimli yüzükler figürün daha da çok ön plana çıkmasına yardımcı oluyor. Eğer yüzük takmak pek size göre değilse aynı şekilde bilekliklerin de popüler olduğunu bilmenizde ve alışverişlerinizi buna göre yapmanızda fayda var. Bilekliklerin şıklığı yine de yüzükleri geçemeyecek gibi görünüyor bizden söylemesi.


Resimleri Büyütmek İçin Üzerine Tıklayınız!






En Son Takı Trendi; Fatma Ana Eli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder