20 Eylül 2013 Cuma

Erken Orgazmın Nedeni Nedir?

Cinsellik tam olarak doyum noktasına ulaşabilmek için belirli bir süre geçmesi gerekiyor. Bu süre şuanda bilim dünyası tarafından ideal olarak 10 dakika şeklinde yorumlanıyor. Peki, partneriniz bu kadar dayanamıyorsa sorunun kaynağı ne olabilir? Öncelikle sorunun fizyolojik nedenlerini araştırmak gerekiyor. Yani genetikten gelen bir sorundan dolayı partneriniz çok erken boşalma yaşıyor olabilir. Bunun içinde haliyle koca karı ilaçları tercih etmek yerine gerçekten bu konuda sizlere destek sağlayabilecek bir uzman sağlıkçıya görünmeniz gerekiyor. Genelde her ne kadar bu tür sorunların fizyolojik olduğu düşünülse de sorunların temel kaynağı psikolojik nedenlerin altında saklı olabiliyor. Bu nedenle eşinizin bu konuda bir terapi görmesi oldukça faydalı olabilir.


Eğer ki konu psikolojik olarak da ilgilenmiyorsa burada sorunun cevabını bulabilmek için birde dönüp kendimize bakmamız gerekiyor. Cinsellik çoğu zaman bir uyum işi demektir. Eğer çiftlerin arasında doğru orantılı bir uyum tam olarak sağlanamıyorsa bu erken boşlamanın en büyük nedenlerinden birisi olabilir. Bu durumda uygulamanız gereken birkaç farklı yöntem ile ilişkilerinizi hem çok daha zevkli hale getirebilir hem de süresinin uzamasını sağlayabilirsiniz. Tüm bilim dünyası tarafından da bilinir ki alkol alındığında erkeklerin erken boşlama süresinde muazzam bir artış gözlemlenir. Bunu fırsata çevirebilmek de elbette sizin elinizde. Neden ilişkinize başlamadan önce romantik bir ışık altında güzel bir kırmızı şarap içmeyi denemeyesiniz?


Eğer alkol taraftarı olan kişiler değilseniz elimizde hala bu konu ile ilgili sizlere yardımcı olacak ipuçları var. Çoğu zaman ilişkinin bel kemiğini kıyafetler sağlar, partnerinizin hoşuna gidecek kıyafetler giymeniz ilişkinizin süresini arttırmada sizlere yardımcı olabilecektir. En etkili yöntem ise elbette gecikmeli başlama yani ön sevişme yöntemidir.


Cinsellik öncesinde birbirinize çok fazla dokunuşta bulunmanız ve ön sevişmenin süresini arttırmanız kayganlığı arttıracak bu da daha keyifli bir cinselliğin kapılarını aralayacaktır. Ön sevişmenin süresi arttırılarak her iki tarafında daha çok haz alması ve ilişkinin süresinin istendiği şekilde uzatılabilmesi mümkündür.



Erken Orgazmın Nedeni Nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder