31 Ekim 2013 Perşembe

2013-2014 Sonbahar-Kış Kadife Elbise Modelleri

2013-2014 yılı sonbahar kış sezonunda havaların soğuması ile beraber kadife elbiseler kendisini göstermeye başladı. Göz alıcı kumaşları sayesinde güzel modellerle bezenerek bayanların beğendiği elbiselerden olan kadife elbiseler sıcak tutması ilede tercih sebebiniz olabilir.  Kadife elbiseler 2013-2014  yılında genellikle kısa ve sade tasarımları ile öne çıkıyor. Dar ve slimfit kadife elbiselerde kalem elbise modelleri ve uzun modeller ile de karşılaşmak mümkün.


Bu sezonda kadife modellerin en çok tercih edilen renklerinde değişiklik olduğu söylenemez. Kadife elbiselerde modası hiç bitmeyecek olan renklerimiz yine aynı.  Genel olarak kadife elbise modelleri siyah, bordo, lacivert, mercan, fuşya mavi gibi renklerde karşımıza çıkıyor ve çıkmaya devam edecek.  Sizler için hazırladığımız kadife elbiseler galerimizde sizde farkedeceksiniz.  Bununla beraber sezonun kadife elbise modellerinde uzun kolun ve sırt dekoltelerinin popüler olduğunu söyleyebiliriz.


Bu sezonda davetiyelerde, partilerde ve özel gecelerde  rahatlıkla ve hevesle kadife elbise modellerini tercih edeceksiniz. 2013-2014 yılı kadife elbise modellerini sizler için bir araya topladık. Galerimizi inceleyebilirsiniz.


Resimleri büyütmek için üstüne tıklayınız.



 



2013-2014 Sonbahar-Kış Kadife Elbise Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder