1 Mayıs 2013 Çarşamba

Puma Marka Bayan Kapri Modelleri

Merhaba değerli ziyaretçilerimiz sizler için bu yazımızda sizlere yaz aylarında çok tercih edilen ve bayanların özellikle özenerek seçip aldıkları kapri modellerini sizler ile paylaşacağız. Kapri modelleri de demişken Puma markasının bayan kapri modellerini de es geçmeyelim dedik ve bu yazımızı Puma markasına ayırdık. İlk olarak sizlere Puma markasının şu anki konumu ve faaliyet kategorilerini sizlere biraz tanıtalım. Puma bayan ve bay ürünleri, spor, lifestyle ve günümüz modasını bir araya getirmiş ve aynı zamanda altta yatan uzun ve başarı dolu tarihinin de küçük izlerini taşımaya geçmişini korumaya özen gösteren bir marka olarak karşımıza çıkmaktadır. Puma markası devam eden koleksiyonlarıyla bireyselliği ve aktif bir yaşam tarzının her bileşenini özellikle de spor konusunda eksiksiz yansıtıyor. Kadın ve erkekler için antrenman ve egzersiz ürünlerinin yanı sıra günlük yaşamda da rahat ve çabasız şık tarzı benimsemiş benimsetmiş bir giyim devi olan bu marka herkesin gönlünü kazanmış ve dünyaya adını duyurmuştur.

Bizler yazımızın konusu olan Puma bayan kapri modellerine geri dönecek olursak eğer; şunları söyleyebiliriz. Genel itibari ile tasarımlardan geniş lastik belli ve tek renk modellere yer veren Puma daha çok kapalı ve sade renkler olan siyah ve griye yönelmiş. Diğer yandan Spor gibi görünen ve vücudu tam olarak saran ve sıkı bir görünüm veren modellerin baskın olarak koleksiyonda yer tuttuğunu da söyleyebiliriz. Fiyatları konusunda da Puma markası genel oluşan kanısı çok pahalı bir marka falan gibi yanılgılar içerisinde olanlar için açıklık getireyim ki gayet uygun diyebilirim. Normal Puma yetkili satıcısı olan mağazalarda 90 TL civarı bulabileceğiniz bu ürünleri fırsat günlerinde 40-50 TL arası bir fiyata rahatlıkla alıp rahatça giyebilirsiniz.

Dilerseniz şimdi de sizlere bir görüntü bir aklınızda model oluşturması açısından hazırladığımız fotoğraf galerimize gözatalım.


Puma Marka Bayan Kapri Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder