28 Mayıs 2013 Salı

Romantik Bir AkÅŸam YemeÄŸi

Güzel bir restaurantta yer ayırttınız, baş başa olacaksınız, belki bir evlilik yıldönümü, belki tanışma yemeği. Bu yemekte evlilik teklifi de bekliyor olabilirsiniz. Beklentileriniz ne olursa olsun bu gece sevdiğiniz adamla birlikte olacaksınız ve güzel görünmek istiyorsunuz. Manikür, pedikür ve saçlarınız tamam. Çok çekici bir kıyafette karar kıldınız, ayakkabı, çanta ve parfümünüz de hazır. Peki ya iç çamaşırlarınız? Herhalde bu özel gecede alelade iç çamaşırları giymeyi düşünmüyorsunuz değil mi?

Türk kadınları özel gecelerde, davetlerde ve yemeklerde tercihlerini genellikle elbiselerden yana kullanıyorlar. Etek bluz kombinasyonları da kullanılsa bile genellikle tek parça elbiseler daha fazla rağbet görüyor. Elbise seçimiyle birlikte kullanılacak iç çamaşırına da karar vermek gerekiyor. Yemek davetleri için elbisenin altına jartiyer takımı  giymek en iyi çözümdür. Jartiyer kadar kadına kendini seksi hissettiren başka bir iç çamaşırı yoktur. Jartiyerin sağlıklı ve seksi yapısı ile kadın daha davetkar, daha cüretkar ve daha çekici görünmeyi başarabilir. Özellikle çekingen bir mizacınız varsa tercihinizi kesinlikle jartiyerden yana kullanmalısınız.

Bir akşam yemeğinde sütyen seçimi de büyük önem taşır. Yemek yerken karşınızdaki erkeğin odaklanacağı yer vücudunuzun üst kısmıdır. Belki mini etek giyip giymemenizle ilgilenmeyecektir ama dekoltenizin duruşu tüm geceyi etkileyecektir. Bu yüzden kıyafetin modeline göre şık bir sütyen giyilmelidir. Göğüs dekoltesini ön plana çıkarmak için destekli sütyenler, boyun dekoltesini ön plana çıkarmak için boş cup sütyenler tercih edilebilir. Göğüslerin arasında derin bir çizginin oluşmamasına dikkat edilmelidir. En iyi dekolte görünümü kadının doğal göğüs yapısına uygun olandır. Göğüsler inik ya da fazla kalkık göründüğünde ortaya hoş olmayan bir görüntü çıkar.

Kadınlar kıyafetlerinin modeline göre korse de kullanabilirler. Korseli jartiyerler bu noktada bütünlüklü ve doğru tercihlerdir. Bunların kaliteli ve iyi kumaşlardan yapılmış olmasına dikkat etmek gerekir. Yemek esnasında dans edilecekse sevgilinizin teninizi hissetmek isteyebileceğini de göz önünde tutmanız gerekir.

Romantik gecelerin ruhuna en uygun iç çamaşırı malzemeleri kuşkusuz saten ve danteldir. Dantel kışkırtıcı ve çekici bir malzemedir. Hemen her kadında çok iyi durmakta ve erkekler tarafından da çok beğenilmektedir. Romantik geceler için pamuklu iç çamaşırlarından ziyade saten iç çamaşırları tercih edilmelidir.


Romantik Bir Akşam Yemeği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder