9 Mayıs 2014 Cuma

Tatil Rehberi

          Yaz ayları yaklaştıkça, yürekleri hop hop eden insanımız artık yerinde duramıyor. Yazın sıcağından bunalanlar, kendini ya bir tatil beldesine, ya bir otel odasına, yada bir yüzme havuzuna atıyor. Yaza girdik diyelim, artık rezervasyonlar yapılıyor, yerler ayırtılıyor. Bir yılın stresini atmak için kollar sıvazlanıyor. Yazın sıcağından kendini havuza mı, yada bir denize mi atıyor dersiniz, stresten kaçanlar bir tiyatro yada komedi programında mı dersiniz. Daha neler neler yaz ayları yaklaştıkça herkes bir hoş oluyor ve yazın tadını en iyi bir şekilde çıkarmak istiyor.


          Artık sizde yaza merhaba deyin. Şimdiden tatil rehberi ve seyahat rehberi ile yerlerini ayırın. Seyahat rehberi konusunda; kendinize özel bir araç daha mantıklı olur. Çünkü geze geze yerleri göre göre gitmek , yeni yerler keşfetmek bir harika olur. O yüzden size önerimiz bir hava yolu şirketi yerine, kendinize özel bir araç ile gitmeniz sizin yararınıza olur.


          Tatil rehberi konusunda; iyi bir tatil her zaman önceden planlanmış bir tatildir. Çünkü stressiz olur, geç kalacağım diye stresiniz olmaz, yada patrondan izin nasıl alsam diye düşünmezsiniz. O yüzden tatilinizi planlarken aylar önce planlayın, hem fiyatlar ucuz olur hemde stressiz bir tatil olur. Sizler için bu yılın en güzel tatil beldeleri ve tatil köylerini seçtik, umarım bu yaz stressiz bol eğlenceli bir tatil geçirip, bütün bir yılın stresini üzerinizden atarsınız.





 


Yazar: Ceren SÜRÜCÜ



Tatil Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder