10 Mayıs 2014 Cumartesi

Seyahat Rehberi

          Günümüzde her yerde dikkat ederseniz, birileri daima oradan oraya, başka bir yerden başka bir yere gidip gelmektedir. O kadar yoğundur ki bu seyahatler, yukarıdan baksanız karınca gibi biri gider biri gelir. Seyahat yaparken önceliğiniz her  zaman hazırlığınızı öncede yapın, son dakikaya kadar bekletmeyin. Bu durumda eliniz ayağınıza dolaşır, zor bela yetişirsiniz gitmek istediğiniz yere.


          Seyahat rehberi konusunda; iyi bir seyahat planlı ve programlı olandır. Önceden planlanmalı, bütün hazırlıkla önceden yapılmalı, bütün eksiklikler en az 12 saat önce tamamlanmalıdır. Programınızı öyle bir yapmalısınız ki, bütün hazırlıkları bitirip uzanıp seyehat saatini beklemeli ve son saate kadar, gitmek üzereyken sadece uzandığınız yerden kalkıp gitmelisiniz. Seyahat yaparken yine sizlere tavsiyem kendi özel aracınızla geze geze gitmenizdir.


          Güzel Türkiye’mizde gezilecek görülecek ve seyahat edilecek çok güzel yerler var. Bu yerler hem tarihi açıdan çok önemlidir, hemde turistik açıdan. Sizler için en güzel seyahat yerlerini, gezilecek görülecek yerleri seçtik, iyi seyahatler dileriz.





 


Yazar: Ceren SÜRÜCÜ



Seyahat Rehberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder