28 Ağustos 2013 Çarşamba

WinX Okul Çantaları

Okulların açılmasına sayılı günler kalan şu sıralar, özellikle okula yeni başlayacak olan çocukları ve velilerini alışveriş telaşı sarmış durumda. Çocuklar okulda en renkli kalemlere, en şık kıyafetlere, en güzel okul çantalarına sahip olmak için aileleriyle mağaza mağaza geziyor. Her zamanki gibi son trendler çocuklar tarafından çok iyi takip ediliyor ve bu çocuklar kolay kolay hiçbir şeyi beğenmiyor. Erkek çocuklar tüm okul alışverişinde, Ben10 veya Örümcek Adam temalı ürünler seçerken, kızların vazgeçilmezi ise yine WinX Club ürünleri.


Winx Club lisanslı okul ürünleri, özellikle kalemler, kalem kutuları ve okul çantaları ile alıcısını bekliyor. Bu yazımızda biz de kız öğrencilerin çok sevdiği WinX Club okul çantalarını inceledik. WinX okul çantalarında genelde pembe tonlar tercih edilmiş. Buna rağmen yine de koyu renk seven kızlar için bir iki tane koyu renkli çanta tasarlamayı da ihmal etmemişler. Çantaların üzerinde WinX logolarına ve WinX figürlerine de yer verilmiş.


WinX çantaları tasarlanırken yalnızca standart okul çantası olarak değil, aynı zamanda beslenme çantası, spor çantası ve ayakkabı çantası da düşünülmüş. Bu çantaların boyutları ve yapıları farklı da olsa tasarım olarak yine canlı, pembe renk tonları baskın olarak kullanılmış. WinX okul çantası fiyatları 40 TL ile 100 TL arasında değişiyor. Ama WinX okul çantası seti olarak kalem, kalem kutu, defter, beslenme çantası, okul çantası gibi ürünleri içinde bulunduran bir set almak isterseniz daha yüklü bir miktarı gözden çıkarmalısınız.






WinX Okul Çantaları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder