28 Ağustos 2013 Çarşamba

Sateen Bayan Kazak Modelleri

Sateen markası, bu yıl da yeni sezon için hazırladığı kazak koleksiyonuyla göz doldurdu. Harika bir kazak kataloğu ile karşımıza çıkan Sateen, bu yıl daha çok açık ve canlı renkleri tercih etmiş. Özellikle sarı, pembe, mint ve mercan renklerinin açık tonlarını kullanmış. Eskiye oranla daha çok sokak modası tarzında hazırladığı elbiseleri, günlük giyimde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bankacılık gibi çok resmi olmayan bir işte çalışıyorsanız, örneğin öğretmenlik yapıyorsanız ya da özel bir şirkette ofis çalışanıysanız bu kazaklar tam size göre diyebiliriz.


Bu yılın kazakları daha çok şıklığa önem verilerek tasarlanmış gibi duruyor. Aşırı soğuklarda sıcak tutması için üretilmediklerini söylemek mümkün. Çünkü genel olarak ince ve delikli kumaşlar tercih edilmiş. Sanıyoruz ki soğuk yerlerde yaşayan ve Sateen marka kazak alan bayanların bir de kaban beğenmeleri gerekecek.


Genel olarak canlılığı, sportif yaşamı ve rahatlığı hissettiren kazak modellerinin yanına birkaç tane de mesaj içeren kazak modeli eklenmiş. Foto galeride görebileceğiniz “barış” işlemeli kazaklar bunlara birer örnek. Bu kazaklar, hem dünya barışı için mesaj verip, hem de şıklığından bir şey kaybetmek istemeyen bayanlar için güzel bir tercih olacaktır.






Sateen Bayan Kazak Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder