27 Nisan 2013 Cumartesi

Son Trend Mavi Marka Bluz Modelleri

Herkese merhabalar. Bugün sizler için Mavi marka bluz modellerini inceleyeceğiz. Daha önce tişört modellerini incelediğimiz markanın, bluz modelleri de tişört modelleri kadar revaçta. Ayrıca bu koleksiyonda yine tişört koleksiyonu kadar geniş bir koleksiyon olmuş. Yaz aylarında tişört yerine tercihini bluzdan yana kullanacaklar için güzel bir koleksiyon oluşturmuş Mavi. Bununla birlikte tişörtlerinizin yanında birkaç tane de bluz bulundurmanızda fayda var.

Öncelikle bu koleksiyondaki bluz modellerini kısa kollu ve kolsuz olmak üzere ikiye ayırmak mümkün. Kolsuz modelleri daha çok kısa etek, şort ve spor tarzda pantolon giyen bayanların, özellikle de genç bayanların tercih ettiğini gördük. Bu kolsuz modeller içerisinde dikkatimizi en fazla çeken ürün ise diğer markalarda pek denk gelinemeyecek Mavi’ye has bir model. Bizim dikkatimizi çektiği gibi pek çok bayanın da dikkatini çekmiş. Bu modeli biraz anlatacak olursak, tamamen kot bir ürün, ince askıları bulunan ürün göğüs hizasından bele kadar tam ortadan uzanan düğmelerle dolu, ayrıca kenarlarında da küçük cepleri bulunan bir ürün.

Oldukça değişik görünen bu ürünle pek çok bayanın dikkatini çekmeyi başarmış Mavi. Ayrıca bu ürünlerin yanı sıra ham klasik giyinmeyi seven, ofis yaşantısında giyebileceği bluzlar arayan bayanların hem de spor giyinmeyi seven pek çok bayanın aradığı modeli rahatlıkla bulabileceği, çok geniş ve çok fazla ürün bulunduran bir koleksiyon oluşturmuş Mavi.


Son Trend Mavi Marka Bluz Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder