27 Nisan 2013 Cumartesi

Rengarenk Mavi Marka Bayan Kapri Modelleri

Hepinize merhabalar sevgili okuyucularımız. Bugün sizler için Mavi marka bayan kapri modellerini inceleyeceğiz. Yaklaşan yaz aylarını da düşündüğümüz zaman içimizi serinletecek bir inceleme olacağını düşünüyorum. Umarım bu yazıyı okuyan herkes yazının sonunda kendisine uygun bir kapri modeli bulacaktır. Mavi’nin birçok koleksiyonunda olduğu gibi kapri koleksiyonunda da kot modeller ağırlıkta. Haliyle üretici Mavi olunca modeller de ağırlıklı olarak kot oluyor. Şunu belirtelim ki Mavi’nin kapri koleksiyonu belki de en geniş ürün çeşidine sahip koleksiyonlarından bir tanesi.

Evet bu koleksiyonda oldukça fazla kapri modeline ulaşmak mümkün. Bu bakımdan Mavi kapri tercih eden bayanların bir numaralı tercihi oluyor. Çeşitlere baktığımız zaman pek çok model var. Dar kesimlerden tutun da bol kesime kadar. Açık renklerden tutun da siyaha kadar pek çok çeşit bu koleksiyonda yerini almış. Diz kapağı hizasında biten modeller olduğu gibi dizin ortasında biten modeller de bu tarz giyinmeyi seven bayanlar için koleksiyonda fazlaca yer etmiş. Ayrıca taşlanmış veya eskitilmiş kot seven bayanlar da es geçilmemiş. Onların da beğenebileceği pek çok model bu koleksiyonda büyük bir alanı doldurmuş.

Topuklu, topuksuz, babet, spor gibi her türlü ayakkabı modeli ile kombin oluşturulabilecek şık kapri modelleri de burada sizleri bekliyor. Ayrıca keten modellerin verdiği rahatlık pek çok üründe yok. Şıklığı da cabası.


Rengarenk Mavi Marka Bayan Kapri Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder