1 Temmuz 2013 Pazartesi

2013 Büyük Beden Mayo Modelleri

Büyük beden bayanlar da bu yaz için hangi model mayo almalıyım diye çok fazla düşünmesin diye onlara özel birbirinden hoş ve şık 2013 büyük beden mayo modellerinden oluşan bir galeri hazırladık. Büyük beden bayanlar genelde bikini yerine mayo kullanmayı tercih ediyorlar. Mayo göğüs ve karın bölgesini kapatarak toparlıyor çünkü. Büyük beden bayanların kilo sorunu olan bölgeleri içinde en çok rahatsız olduğu yer elbette karın bölgesi olduğundan mayo tercih edildiğinde bu bölge görülmediği için bayanlarımızın tercihi genelde mayolardan yana oluyor.

2013 büyük beden mayo modellerinde en çok tercih edilen özellikler genellikle desenli modeller olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu yıl büyük beden mayolarda renkli modelleri de bulmanız mümkün. Bunun yanı sıra kalçalarınızı örtmek için etekli mayoları da tercih edebilirsiniz. Büyük beden mayolara ait yeni sezon trendleri ve bir çok mayo modelini sizlerle paylaşacağız. En popüler büyük beden mayo modellerini yazımızda bulabilirsiniz. 2013 büyük beden mayo modelleri yılın canlı renkleri ve desenleri ile sizlerle. En dikkat çekici büyük beden mayo modelleri ile plajın en havalı ve en çekici kadınları arasında olabilirsiniz. Büyük beden olmanızın hiç önemi yok bedensiz güzelliğe inanıyorsanız ve yalnızca bakımlı saçlar ve hoş bir yüzle bu mayo modelleri içinde sizden havalısı olmayabilir. Sizler için hazırladığımız galerimizdeki büyük beden mayo modelleri 2013 de dikkat çekici olabileceğinizin ispatı.

Bir bayanın duruşu ve özgüveni tam olduktan kilonun bir önemi yok elbette. Bakımlı olduğu takdirde zayıf bir bayandan bile daha çekici ve hoş görünebilir. Kendine güveni tam kilolu bir kadın sezonun moda büyük beden mayo modelleri içinde kesinlikle harika görünecektir. Bu yıl mayo modellerinde canlı renkler ve tabi ki kilolu bayanların vazgeçilmez rengi siyahın ağırlı olduğunu görüyoruz.


2013 Büyük Beden Mayo Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder