17 Mart 2013 Pazar

Yeni Sezon Bayan Gömlek Modası ve Trend Modeller

Yeni sezon ürünleri mağazalarda, vitrinlerde ve online alışveriş sitelerinde yerlerini yavaş yavaş almaya başladı. İşte bu günlerde ağır ağır oturmaya başlayan ve kendisini belli eden 2013 ilkbahar modası ve trend olacak elbise, tunik, bluz ve gömlekler gibi birçok ürünler sizlerin beğenisine sunulmuştur. İşte sizlerin bu yeni moda olacak ve trendlerin temelini oluşturacak olan kıyafet kombinleri ve çeşitleri hakkında bilinçlendirmeyi amaçlayan bu yazımızda bu sezon trendi bayan gömlek modellerinden bahsedeceğiz. Dikkatlice okumanızı tavsiye ederim.

Bu sezon gölek modellerinde tüm ünlü markalar canlı ve karışık renkleri kullanmış bu nedenle gömlek alırken mutlaka kendi tarzınızı yansıttığını düşündüğünüz fakat canlı renkler ve mümkünse en az 2 renkten oluşan gömlek modellerini tercih etmelisiniz. Bir diğer husus ise bu yaz genel olarak uzun ve uzun olarak seçilen modellerin kıvrılmış kolları moda olarak karşımıza çıkmakta yani kısa kesin kollar ve düz kesilmiş kolluk kısmı olmayan gömlek modellerini tercih etmenizi tavsiye etmem. Son olarak ta sizlere şu tavsiyede bulunabilirim ki eğer uzun kol giymeyi ya da kıvrılmış kollu gömlek modellerinden hoşlanmayan birisi iseniz mutlaka omuzdan kesim kolsuz gömlek modellerini tercih ediniz çünkü bu yaz ve ilkbahar aylarında epeyce göreceğiniz modellerin başında geliyor bu tarz kesilmiş kollu bayan gömlekler.

Bizlerden bu günlük bu yazımız için bu kadar. Tavsiyelerimizi dikkate alırsanız eminim bir iki ay sonra pişman olmaktan kurtulmuş olacaksınız. Bizleri ve sitemizi takip etmeyi unutmayın diyerek sizleri bu sezonun en trend gömlek modelleri ile baş başa bırakıyorum. Moda ve MODAZOR’dan kopmamanız dileğiyle…


Yeni Sezon Bayan Gömlek Modası ve Trend Modeller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder