21 Mart 2013 Perşembe

Önü Kısa Arkası Uzun Etek Modası ve Trend Modelleri

Önü kısa arkası uzun etek modelleri hanımlar için vazgeçilmez etek modellerinden olabiliyor. 2013 önü kısa arkası uzun etek modelleri cıvıl cıvıl modelleriyle baharı üzerinize getirecek. Önü kısa arkası uzun etek modelleri özel gecelerde hanımların sıklıkla tercih ettiği etek modellerinden olan bu etekler rengârenk desenleriyle hanımları büyülemeye devam ediyor. Çünkü önü kısa arkası uzun etek modelleri genç kızların sıklıkta tercih etmesi durumundan dolayı etek markaları bu etek türü üzerine ekstra çalışmalar yapmaktadır. 2013 etek modelleri arasında en çekici ve farklı tasarımlar önü kısa arkası uzun etek modellerinden gelmektedir. Sebebi dediğimiz gibi etek üretici firmaların önü kısa arkası uzun etek modellerine artan ilgiye cevap verebilmek için ekstra tasarım çalışmaları yapmasıdır.

Yeni sezon etek modelleri arasından kendine etek almak isteyen hanımlar öncelikle önü kısa arkası uzun etek modellerine bakmadan geçmemeliler. Mutlaka aralarından beğenecekleri modeller olacaktır. ModaZOR olarak sizlere paylaştığımız 2013 önü kısa arkası uzun etek modellerinden de fark edebileceğiniz gibi şık ve farklı modelleri bulunan önü kısa arkası uzun etekleri yaz ayı yaklaşmadan almanızı tavsiye ederiz. Çünkü yaz ayını girince etek fiyatlarında ister istemez bir artış meydana geliyor. Bu artışa yakalanmamak ve etek modellerini daha ucuz fiyata alabilmek için acele etmeniz cebinize fayda sağlayacaktır.

Önü kıs arkası uzun etek modelleri kısa boylu hanımların etek giymesine de ekstra bir şıklık katacaktır. Önü kısa arkası uzun etek modelleri genellikle tül eteklerde görülmektedir. Çünkü eteğin ön kısmı tül olunca çok daha hoş gözüküyor. Bazı önü kısa arkası uzun etek modelleri ise şifon etek modellerinde kullanılıyor. Şifon etek giymeyi seven hanımların tercih ettiği etekler genellikle önü kısa arkası uzun etek oluyor.

Arkası uzun önü kısa etek modelleri Adil Işık farkıyla daha bir güzel. Birçok markanın ürettiği bu etek türü her geçen gün daha çok tercih ediliyor. İpekyol etek modelleri arasında çok şık ve ilk bakışta dikkati çeken etek modelleri bulabilirsiniz. İpekyol elbise modelleri almaktan vazgeçip İpekyol etek alan hanımları çok görmüş olmamın sebebi İpekyol etek modellerinin çok şık olması. Özellikle yüksek belli etek modelleri hanımların birinci önceliği oluyor çoğu zaman.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Önü Kısa Arkası Uzun Etek Modası ve Trend Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder