23 Mart 2013 Cumartesi

Loft Marka Bayan Şort Modelleri

Bugün sıcak yaz aylarında imdadınıza yetişecek bir ürünü inceleyeceğiz. Evet, yanlış duymadınız yaz sıcaklarından sizi biraz olsun rahatlatacak bir ürün. Loft marka bayan şort modellerini inceleyeceğiz hep birlikte. Loft’un etek modelleri de atlet modelleri gibi pek fazla ürün içermese de her kesime hitap edecek çeşitli ürünlere yer verilmiş. Bu koleksiyonun ağırlıklı tarafı ise kısa şort modelleri. Uzun şort modelleri arayan bayanlar Loft’un etek koleksiyonunda olduğu gibi burada da kendilerine maalesef ürün bulamayacaklar. Ancak kısa şortları tercih edenler kendileri için pek fazla seçenekle karşılaşacaklar bu incelememizde.

Öncelikle şunu belirtelim ki Loft şort modelleri ağırlıkta keten şort modellerinden oluşuyor. Koleksiyonda birkaç kot şort modeli de bulunuyor. Bütün bunların aksine kumaş etek modellerine hiç yer verilmemiş koleksiyonda. Bu yüzden kumaş şort giymeyi seven hanımlarda bu koleksiyonda aradıklarını bulamaycaklar. Ancak keten şort modellerinin de rahatlık ve şıklık olarak kumaş modelleri aratmayacağını belirtelim. Bu yüzden keten etek modellerine de bir göz atmalarını tavsiye ederiz. Keten etek modellerinin bayanları en fazla sevindiren tarafı ise pek çok renk seçeneğinin yanı sıra pek çok beden çeşitliliğinin de bulunması. Bu özelliği ile Loft pek çok bayana hitap etmeyi başarmış.

Ürünleri deneyenler oldukça memnun kaldığını ve birkaç tane aldıklarını belirtiyor. Görülen o ki bu yaz bayanların üzerinde bu şort modellerini çok fazla göreceğiz.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Loft Marka Bayan Şort Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder