14 Mart 2013 Perşembe

Loft Marka Bayan Mont - Kaban Modelleri

Bugün sizler için Loft marka son moda bayan mont modellerini inceleyeceğiz. Umarız bu inceleme sizlere fayda sağlar ve mont seçiminizde yardımcı olur. İlk olarak şunu söyleyelim ki Loft’un bayan mont koleksiyonunda çok fazla çeşit yok. Ancak her kesime hitap etmeye çalışarak koleksiyonuna farklı modeller de katmaya çalışmış. Öncelikle kısa montlar giymeyi seven bayanların tercih edebileceği ürünlerden başlayalım incelememize.

Bu tip ürünler koleksiyonda ağırlıkta duruyor. Özellikle spor giyinmeyi seven bayanların mont konusunda öncelikli tercihi bu mont modelleri olacak gibi görünüyor. Oldukça spor olan bu modellerin pek çok renk ve beden seçeneği bulunuyor koleksiyonda. Bu bakımdan pek çok bayanı sevindirecek ürünler. Loft kısa mont modellerinde daha çok suyu tutmayan çabuk bırakan mont modellerini ön plana çıkarmış. Ancak bu modellerde kapüşona pek fazla yer vermemiş. Şimdi biraz da uzun montları tercih edecek hanımların giyebileceği modellerden bahsedelim isterseniz.

Bu modeller genel olarak kaban tarzında. Ancak Loft bu mont modellerinde ayarı çok iyi yakalayarak bayanların üzerinde kaba duracak modellerden kaçmış. Ve bu kaban tarzı mont modelleri bayanların üzerinde oldukça şık duruyor. Bu modellerin çoğunda kapüşon var. Bu da yağmurlu havalarda bu montu kullanmak isteyen bayanlara avantaj sağlıyor. Kapüşonların takılıp çıkarılabiliyor olması da Loft’un bayan müşterilerine sağladığı diğer güzel bir seçenek.

Bu linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Loft Marka Bayan Mont - Kaban Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder