24 Mart 2013 Pazar

Loft Marka Bayan Çanta Modelleri

Şimdi siz değerli bayan okuyucularımız için Loft marka bayan çanta modellerini inceleyeceğiz. Şunu yazımızın başında belirtmeliyiz ki Loft’un çanta koleksiyonu diğer koleksiyonlarındaki kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip değil. Bir kaç model barındırıyor. Ancak koleksiyonda bulunan çanta modelleri birçok bayanın tercih ettiği modeller. Bu özelliği Loft’un çantalarını ön plana çıkartmış.

Az ürünle çok işi başarmış diyebiliriz Loft’un bu koleksiyonu için. Şöyle küçük bir göz atacak olursak bu koleksiyona, örgü çanta modelleri mevcut. Özellikle yaz aylarında pek çok bayanda karşılaştığımız örgü çanta modellerine Loft da yer vermiş koleksiyonunda. Bu tip çantaların yaz aylarında çok tercih edilmesi Loft’un da gözünden kaçmamış ve bu ürünü koleksiyonuna katmış. Yine bayanlar tarafından çok fazla tercih edilen bir başka model gözümüze çarpıyor. Bu model uçlarında boncuk bulunan saçaklı çanta modelidir.

İnce deri saçaklar ve uçlarındaki parlayan boncuklar çantaya ayrı bir hava katıyor. Pek çok markanın koleksiyonunda bulunan ve bayanlar tarafından fazlaca tercih edilen bu modeli koleksiyonunda bulundurmayı ihmal etmemiş. Dikkatleri çeken bir diğer modelde küçük cüzdan tipindeki deri çanta oluyor. Bu modelin bir köşesinde bulunan fiyonk ayrı bir hava katmış. Ayrıca takılıp çıkarılabilen ince zinciri ise bu modeli hem askılı hem de askısız olarak kullanabilme imkânı sunuyor. Ayrıca çantanın gerçek deriden yapılmış olması da şıklığına şıklık katıyor.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

Loft Marka Bayan Çanta Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder