11 Mart 2013 Pazartesi

Loft Marka Bayan Bluz Modelleri

Siz değerli okuyucularımızla birlikte bugün Loft marka bayan bluz modellerini inceleyeceğiz. Yazımıza başlamadan şunu da belirtelim ki bu koleksiyon herkese hitap ediyor. Her bayan bu koleksiyonda kendisine uygun, aradığı modeli rahatlıkla bulabilecek. Transparan giyinmeyi sevenler için Loft bu koleksiyonuna oldukça fazla sayıda transparan bluz koymuş. Transparan giyinmeyi sevenleri unutmamış.

Bunun yanı sıra baskılı bluzları beğenen bayanlar için baskılı modelleri de atlamamış. Koleksiyonda çok fazla sayıda baskılı bluz modeline yer vermiş. Özellikle önünde kadın silueti ve kadın resmi baskısı olan bluz modelleri oldukça fazla ilgi görüyor. Düz ve sade giyinmeyi sevenleri de unutmamış Loft. Bu koleksiyonda onlar için düz renkli, sade bluz modellerini de koleksiyona bolca koymuş. Loft bu koleksiyonunda askılı bayan bluz modellerine de oldukça fazla yer vermiş. Koleksiyonun ağırlığını bu modeller oluşturuyor. Askılı giyinmeyi seven bayanların ilk tercih edeceği yer bu koleksiyon olacaktır. Askılı modellerin oldukça fazla çeşidi var. Pileli modellerden tutun da belin altında genişleyen modellere kadar pek çok model bu koleksiyonda. Yani kısacası her bayanın aradığı ama bir türlü bulamadığı modeller bu koleksiyonda fazlasıyla var.

Özellikle pembe ve beyaz askılı bluz modelleri kısa şort ve etek modellerinizle oldukça şık kombinler oluşturabilecek tarzda. Topuklu ayakkabılarınızla da oluşturduğunuz kombine daha fazla şıklık katabilirsiniz. Önümüzdeki bahar ayları da göz önüne alındığında bu bluzları giyen pek çok bayana sokakta denk gelmek mümkün.

Loft Marka Bayan Bluz Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Loft Marka Bayan Bluz Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder