13 Mart 2013 Çarşamba

Loft Bayan Kot Pantolon Modelleri

Bugün hep birlikte Loft marka bayan kot pantolon modellerini inceleyeceğiz. Konumuza girmeden hemen belirtelim ki, bu koleksiyonda pek çok model mevcut. Çok fazla modeli bünyesinde bulunduruyor. Ancak bütün bayanları sevindirebilecek bir koleksiyon diyemiyoruz. Çünkü beden seçenekleri çok kısıtlı. Bu özelliği ve modelleri ile daha çok genç bayanlara hitap ediyor demek uygun olur.

Genç ve zayıf bayanlar içinse çok fazla model bulunuyor koleksiyonda. Kot pantolon arayan bayanların bulamadan çıkması neredeyse imkânsız. Koleksiyona şöyle bir bakacak olursak çoğunluğun dar paça modellerden oluştuğunu söyleyebiliriz. Renk olarak ise ağırlık maviden yana kullanılmış bayan kot pantolon modellerinde. Bu modeller genel olarak taşlanmış ve eskitilmiş kot modelleri. Özellikle genç bayanların tercih etmesi için bu modeller ağırlıklı koyulmuş koleksiyona. Ayrıca bu modellerin içinde birçoğu bilekte biten pantolon modellerinden oluşuyor. Bunun nedeni ise bu modeller ile topuklu ayakkabıların oldukça şık kombinler oluşturuyor olması. Loft da bunu göz önünde bulundurmuş ve bu modelleri koleksiyonuna eklemiş. Bunun yanında siyah ve mavi renklerde düz kot pantolon modellerine de yer verilmiş koleksiyonda. Ayrıca bol paça giyinmeyi seven bayanları ihmal etmemiş Loft.

Bol paça pantolon modellerine de oldukça fazla yer vermiş. Bu modellerinde oldukça fazla çeşidi koleksiyonda yerini almış. Koleksiyonun geneline bakınca ağırlık topuklu ayakkabılar ile şık birliktelik oluşturabilecek dar kesim kot pantolon modellerinden yana kullanılmış gibi görünüyor.

Loft Bayan Kot Pantolon Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Loft Bayan Kot Pantolon Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder