11 Mart 2013 Pazartesi

Lilyette Bayan Bot ve Çizme Modelleri

Bugün Lilyette marka bayan bot ve çizme modelleri ile karşınızdayız. Sizlere gözlemlediğimiz kadarıyla aktarmaya çalışacağız. Bu koleksiyonda pek çok farklı model olduğunu söylememek olmaz. Kısa ve topuklu bot modelleri ile gece davetlerinizde oldukça şık bir görüntü oluşturup, dikkatleri üzerinize çekeceğinizi söylemek yalan olmaz sanırım. Hele ki bu modellerin kenarlarındaki parlak taşları da göz önünde bulundurduğumuzda şık oldukları kesin.

Kısa topuklu bot modelleri de bu koleksiyonda oldukça fazla yer almış. Lilyette ayakkabı modellerinde olduğu gibi bot modellerinde de tüm ürünlerinde deriye yer vermiş. Parlak deri modellerin çoğunlukta olduğu koleksiyonda süet deri modeller de boy gösteriyor. Lilyette diğer markalardan çok büyük bir farklılığa gitmiş çizme modellerinde. Dize kadar uzanan çizme modellerinde, bileğe kadar olan kısmı parlak, rugan deriden, bilekten üst kısmını ise süet deriden yaparak rakiplerinden büyük bir farklılık ortaya koymuş. Bu farklılık ise bayanlar tarafından göz ardı edilmemiş gibi görünüyor. Bu ürünlerin çok çeşitli renklerde olduğunu da göz önünde bulundurursak çok fazla bayanda görecek gibiyiz.

Yine çizme modellerinde diğer markalardan farklı olarak arkadan fermuarlı modelleri koleksiyon bünyesine katmasıyla da dikkat çekiyor Lilyette. Kısa bot modellerinde ise daha çok genç bayanların tercih edeceği parlak taşlı ve renkli ürün modellerine ağırlık vermiş. Bunun yanı sıra ofis ortamında giyilebilecek pek çok topuklu ve topuksuz bot modeli de bu koleksiyonda alıcısını bekliyor.

Lilyette Bayan Bot ve Çizme Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %60 a varan özel indirimlerden yararlanın. %60′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Lilyette Bayan Bot ve Çizme Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder