6 Mart 2013 Çarşamba

Koton Bayan Hırka ve Kazak Modelleri

Bugün sizlere Koton’un hırka ve kazak modellerinden bahsedeceğim. Oldukça farklı modellerin bulunduğunu ve bu yazıyı okuduktan sonra pişman olmayacağınızı söylemeliyim. İlk bakışta önünde parlak boncuklardan yapılmış yıldız motifinin bulunduğu kazak modelleri dikkatimi çekiyor. Bu model bayanlar tarafından oldukça fazla rağbet gören bir model olduğundan çok fazla renk seçeneğine yer verilmiş.

Yine önünde kırmızı kalp bulunan modelinde ondan kalır yanı yok. İş kadınları için biraz daha sade modellere dönecek olursak, pantolon ve eteklerinizle oldukça güzel kombin yapabileceğiniz şık ve sade hırka modelleri sizleri bekliyor. Açık söylemek gerekirse bahar aylarında iş yerinizde giyebileceğiniz en iyi hırka modelleri bu koleksiyonun içerisinde yer alıyor. Bunun yanında gündelik yaşantınızda giyebileceğiniz pek çok renkli hırka modeli de mevcut. Bahar aylarında tercihini renkli giyinmekten yana kullanan özellikle genç bayanların tercihi olacak modeller bu raflarda. Bu modellerin birçoğunda küçük küçük dantel motiflerine yer verilmiş. Bu motiflerde hırka ve kazaklara ayrı bir renk katmış. Ayrıca uzun hırka modelleri giymeyi seven bayanları da unutmamış Koton.

Bir kaç farklı renk ve modelde uzun hırka modelleri mevcut. Özellikle kot pantolonlarınızla oldukça güzel kombinler oluşturabileceğiniz uzun hırka modelleri var. Her renk pantolonunuzla uyum içerisinde bulunabilecek farklı hırka modelleri de bu koleksiyonda yerini almış olarak sizleri bekliyor.
Koton Bayan Hırka ve Kazak Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Koton Bayan Hırka ve Kazak Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder