7 Mart 2013 Perşembe

Koton 2013 Bayan Bluz Modelleri

Herkese merhabalar, bugün sizlerle beraber Koton marka bayan bluz modellerini inceleyeceğiz. Koton bluz modellerinde oldukça fazla ürün çeşidini koleksiyonuna katmış. Bu özelliği ile Koton farklı yaş ve zevk gruplarına hitap etmeyi başarmış. Bahar için vazgeçilmez olan koleksiyonda pek çok ürün daha şimdiden yok satıyor. Şunu da belirtmeliyiz ki her modelin çok fazla renk seçeneği mevcut. Bu özelliği ile de Koton marka bayan bluz modelleri çok çeşitli pantolon ve etek ile kombin oluşturabilecek cinsten.

Uzun kollu bluzlar olduğu gibi kısa kollu ve kolsuz bluz modelleri de bu koleksiyonda yerini almış. Oldukça farklı desenli ve renkli bluz modellerinin yanı sıra tercihini sadelikten yana kullanan hanımların da tercih edebileceği gayet sade düz renklerde bluz modelleri bu koleksiyonda alıcılarını bekliyor. Bluz modellerinde dikkatimiz çeken bir husus da transparan ve ince fileli ürünlere de oldukça yer verilmiş olması. Bunun yanı sıra dantel işlemesi seven bayanlar için dantel modelli bluz modelleri de oldukça fazla.

Önünde fiyonk resmi bulunan pembe, yeşil gibi farklı renklerdeki bluz modelleri de genç bayanlar tarafından oldukça fazla tercih edilen bir ürün. Yaklaşan bahar aylarını da göz önünde bulunduracak olursak, Koton’un bu bluz modellerini yolda yürürken pek çok bayanın üzerinde göreceğimize eminiz.

Koton 2013 Bayan Bluz Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Koton 2013 Bayan Bluz Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder