7 Mart 2013 Perşembe

Dünya Devi Koton'dan Bayan Ceket Modelleri

Siz kıymetli okuyucularımıza bugün koton marka bayan ceket modellerinden bahsedeceğiz. Koton her zamanki gibi kalitesini ceket koleksiyonunda da göstermiş. Bu koleksiyonda en fazla dikkatimizi çeken ağırlığın daha çok iş yaşamında giyilebilecek sade ve şık modellere verildiği oldu. Bu ceket modellerinde düz renk kullanılmış olmasına rağmen oldukça renk çeşidi mevcut. Beyazından indigosuna, oranjından fuşyasına kadar oldukça farklı renklerde güzel ceket modelleri mevcut. Bunun yanında kısa ceketler giymeyi tercih eden hanımlar da es geçilmemiş.

Kısa ceket modellerinde de yine siyahtan mercana, kırmızıdan deniz mavisine kadar oldukça fazla renk seçeneği mevcut. Ayrıca kısa ceket modelleri uzun ve kısa kollu olmak üzere iki çeşide de ayrılıyor bu koleksiyonda. Bu konudaki tercihi bayanlara bırakıyor koton. Kumaş pantolon ve eteklerinizle takım oluşturabileceğiniz kumaş ceket modelleri de bu koleksiyonda mevcut. Koton’un ortaya koyduğu bu koleksiyon şık giyinmeyi seven birçok bayanın cekette öncelikli tercihi olacak gibi görünüyor. Şimdi yazımızın sonuna doğru yaklaşırken sizlere birde bomba haber verelim. Bu koleksiyonda büyük bir indirime gitmiş koton.

Çeşitliliği ile hanımların yüzünü güldüren koton fiyatlarıyla da hanımların öncelikli tercihi olmayı hedeflemiş koton. Normalde fiyatı 150 liradan başlayan ceket modellerini bu döneme özel yapılan indirimle sadece 79,99 tl gibi uygun bir fiyata bulmak mümkün. Sizleri hiç vakit kaybetmeden bir koton mağazasına gidip kendinize uygun ceket modellerini tükenmeden seçmeye davet ediyoruz.

Koton Bayan Ceket Modelleri sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Dünya Devi Koton'dan Bayan Ceket Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder