12 Mart 2013 Salı

Burç Burç Makyaj Renkleri

Koç Kadını

Hem dikkat çekmeyi seven hem de ihtiraslı olmaya başarırlar. O yüzden makyaj tonları olarak kırmızı ve siyahı tercih etmeliler. Gözlerde siyah far, eyeliner ve göz kalemi; dudaklarda ise ince çizgilerle belirlenmiş kırmızı renkli ruj ve dudak kalemi bu kadınların favorileri olmalı.

 Boğa Kadını

Alımlı ve güzel kadınlardır. Önerim makyajlarında mavi tonları kullanmaları. Mavi ve varyantlarında pastel renklerde göz ve dudak makyajı boğa kadınları için en ideal renklerdir.

İkizler Kadını

Özgür ve neşeli kadınlardır. Her zaman yeni şeylere açıktırlar ve risk almaktan çekinmezler. Yanaklar ve dudaklar pembe olmalı. Gözler ise laciver ve mavi tonlarla bezenmeli.

Yengeç Kadını

Su grubuna mensup olan yengeç kadınları, sempatik ve romantiktirler. Bu yapılarını yansıtabilmeleri için yanaklarda şeffaf allık kullanılmalı. Dudaklar pembe ya da yeşil, gözler ise gri ya da yeşil olmalı.

Aslan Kadını

Aslan kadınları gücü, asaleti ve özgüveni temsil ederler. Her yerde ilgi çekmeyi başarabilen nadir kadınlardandır. Kırmızı ve altın sarısı bu kadınların renkleridir. Sert siyah makyaj da uygulanabilir. Dudaklarda kullanılan renk kesinlikle kırmızı olmalı. Yanaklar pembe ve gözler altın sarısı.

Başak Kadını

Toprak grubundan olan başak kadınlar sadelikleri ve titizlikleri ile bilinir. Yeri geldiğin alamayacakları risk yoktur. Koyu ve açık yeşil tonları bu kadınlara en uygun makyaj renkleridir. Makyajda doğallık bu kadınları oldukları gibi hatta daha fazla samimi gösterecektir.

 Terazi Kadını

Uyumlu ve hassas kadınlardır. Hareketlerinde zeraft vardır. Pembe bu kadınların rengidir. Ayrıca siyah makyaj da güzel yakışır. Gözlerde siyah eyeliner ve maskara kullanmalı. Dudaklar, yanaklar ise pembe ve tonları.

 Akrep Kadını

Cazibeli ve vamp kadınlardır. Çok güçlü bir karakterleri vardır. O yüzden makyajları da sert olmalı. Siyah ve kırmızı tonları akrep kadının ruhunu yüzüne yansıtacaktır. Bu kadınların en çok dikkat etmesi yüz bölgesi gözleridir. İnce göz kalemi ve hafif siyah maskara yeterli olacaktır.

Yay Kadını

Sofistike ve maceracı kadınları. Yeni şeyleri denemeyi severler. Mavi ya da kahverengi tonları bu kadınlar için idealdir. İnce çizgiler çizmek için Estee Lader marka maskaralar kullanabilirler. Dudaklar ise bakır ya da kahve tonları.

 Oğlak Kadını

Çekici, disiplinli ve hırslı kadınlardır. Mor, mavi ve kahverengi tonları bu kadınları çok çekici gösterecek makyaj renklerindendir. Allık olarak hafif pembe, gözlerde ise belirginlik için sert ve invce göz makyajı idealdir.

 Kova Kadını

Özgür ve yaratıcı kadınlardır. Sosyal çevreleri hem geniştir hem de kova kadını evin yolunu zor bulan kadınlardandır. Yanaklar pembe, göz makyajı mavi, dudak ise koyu tonlarda olmalıdır. Bu kadınlar iyi bir makyaj için Estte Lauder makyaj ürünlerini kullanabilirler.

 Balık Kadını

Narin, zarif ve hayaperest kadınlardır. Soft makyaj tekniği uygulamalılar. Renklerde ise sıcak ve kahve tonları idealdir. Dudaklar ön plana çıkmal ki bu yüzden kırmızıyı, yanaklar ve elmacık kemikleri belirginleşmeli ki bundan ötürü de pembeyi tercih etmeliler.


Burç Burç Makyaj Renkleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder