21 Mart 2013 Perşembe

2013 Rahatlığı ve Tayt Modelleri

Son yıllarda fazlasıyla rağbet gören taytlar, artık kadınların vazgeçilmezi haline gelmeye başladı. Bir bluz ya da gömlek gördüğümüzde “Altına taytı da giydim mi ohh miss!” gibi tepkiler verdirecek ne yaptı bu taytlar diye düşünürken; aklıma ilk gelen tabi ki rahatlığı. Fermuar yok! Düğme yok! İçinde bunalmak, sıkılmak yok! Siz onun şeklini almıyorsunuz, o sizin şeklinizi alıyor. Daha ne olsun kızlar?

Taytlar geçtiğimiz yıllarda belki de sadece evde giyilen, dışarıda nadir insanın giydiği, hatta doğruyu söylemek gerekirse çoğu kişinin üşümemek için pantolonunun içine giydiği bir öğeydi. Şimdi ise belli başlı bir kıyafet öğemiz hâlini aldı. Çorap giyer gibi taytımızı giyip üstüne de bir bluz atıyoruz ve bu kadar. 2013 tayt modası tayt giymeyi seven hanımları büyülemeye devam ediyor. En şık spor tayt modelleri hanımları bekliyor.

Özellikle son zamanlarda 2013 Sezonunda trend olan Leopar Desenli Tayt Modelleri; dikkat çekmeyi seven ve çekiciliğini bu yönde kullanmak isteyen hanımların tercihi olabilir. Deri Tayt Modelleri ise; biraz daha Gotik Stili benimsemiş bayanların tercihleri arasındadır. Tabi ki sadece onlar değil! Son yıllarda deriye olan rağbet bir hayli artmış durumda. Bana soracak olursanız 2013 Deri Tayt Modelleri çok söz ettireceğe benziyor. Çekici yanı da yok değil tabi. Deri Tayt Modelleri Fiyatları da 35-50 lira lira arası değişiyor.
Yırtık Tayt Modelleri ise; asi yönü ağır basan bayanların tercihi olmaya devam edecek. Punk akımının da bir öğesi olduğu göz ardı etmemek lâzım. Yırt Tayt Modelleri Fiyatları ise 10-50 lira arasında, aldığınız yere göre değişir.

Triko Tayt Modelleri 2013 Sezonunda tam anlamıyla bir patlama yaşadı. Özellikle 2013′ün ilk aylarının o sert soğuğunda can yoldaşımız oldu. Tayt denince akla gelen ilk noktalardan birisi de soğuk havada giyildiğinde üşüyebilme ihtimaliydi. Çünkü genelde inceler. Fakat Triko Tayt Modelleri bu kanıyı yıktı geçti. Ve 2013 kışında sıcak dostumuz oldu. Üstelik Triko Tayt Modelleri Fiyatı ortalama 20 liraydı. Fiyatı içimizi daha ısıtıyor tabi.

Kot Tayt Modelleri de; kot pantolondan vazgeçemeyen ama taytın rahatlığını da isteyen bayanların bu isteğine cevap verdi. Gerçekten dışarıdan baktığınızda farkı anlamıyorsunuz ama giyen insan onu öyle bir anlıyor ki… Kot Tayt Modelleri Fiyatları ise 20-50 lira arasında değişmekte. Rahatlığı ile ün salmış baş tacımız olmuş bu taytlardan vazgeçilebileceğini pek sanmıyorum. Hadi şimdi de 2013 Tayt Modelleri ‘ne bakalım.

Bu Linke tıklayarak üye olun ve %70 a varan özel indirimlerden yararlanın. %70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!%70′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız…

2013 Rahatlığı ve Tayt Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder