8 Şubat 2013 Cuma

Uzak Durulması Gereken Erkek Tiplemeleri

Mutlu bir evlilik tüm bayanların ortak hedeflerinden birisidir. Mutlu bir evlilik yapabilmeniz adına küçük bir araştırma yaptık. Mutsuz olan bayanları ve eşlerinin ortak özelliklerini ele aldık. Bu tip erkeklerle çıkmak size de iyi gelmez genellemesini yaptık. İşte uzak durulması gereken erkek tiplemeleri şunlardır.

1-Pasif Erkek:

Pasif erkekle yaşamak genelde kadınları mutsuz eder. Çünkü hayatı hep ağırdan yaşarlar. Haklarını arama konusunda çoğu zaman acizdir. Kendisini zor durumda bırakan kişileri kınamaktan başka bir şey yapamazlar. Masaya yumruğunu vuramazlar. Elleri genelde korkak alışmıştır. Centilmenlik yapmayı pek beceremezler.

2-Cimri Erkek:

Kadınların en sevmediği erkek tiplerinden birisidir. Malları çok kıymetlidir. Paylaşmayı pek sevmezler. Hep bana, hep bana felsefesine göre çalışırlar. Birine bir şey verirken mutlaka karşılık gözlerler. Bu tip insanlarla birlikte olan kadınlar genelde bedbaht olmaktadır. Bu tip insanlar sizi güzel bir yere götürmezler.

3-Ana kuzusu erkekler:

Bu tip erkekler her zaman kızlara itici gelir. Annesinin sözleri harfiyen yerine getiren bu tip erkekler sizi birçok konuda takmayabilir. Bütün işleri annesine danışarak alır. Sizi bile alması annesinin onayı ile gerçekleşir. Bu tip erkekleri elde tutmak istiyorsanız kaleyi içten fethetmesini bileceksiniz. Yani annesini kafalamanız gerekir. Bu tip erkekler annesinin bulduğu kızlarla evlenirler.

4-Mega sosyal erkekler:

Bu tip erkeklerin özgüveni oldukça yüksektir. Çevresi kalabalıktır. Bu tip erkeklerde görülen en belirgin özellik çapkınlık ve hovardalıktır. Sizi özel bulmaz çünkü çevresinde sizden çok vardır.

5-Asosyal erkek:

Evden işe, işten eve gelen erkek tipleridir. Eğlenmeyi bilmeyen sıkıcı tiplerdir. Kendisi eğlenemediği gibi sizi de mutsuz edebilir. Aşırı eğlenmenize tepki gösterebilir. Genelde enerjileri düşüktür. Size vakit ayırmayı sevmezler.

6-Maço erkekler:

Bu tip erkekler en tehlikeli tiplemelerdir. Kendi doğruları vardır. Siz kadın olarak bu doğruları kabul etmek zorundasınız. Bu tip erkekler eşlerini sık döverler. Dediğim dedik çaldığım düdük anlayışı hâkimdir. Çevresel faktörlerin etkisinde kalırlar. Sizin duygu ve düşüncelerinize yeteri kadar önem vermezler. Şiddet eğimli erkeklerdir.

Makale Yazarı: Emrah Berber


Uzak Durulması Gereken Erkek Tiplemeleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder