21 Şubat 2013 Perşembe

U.S Polo Erkek Gömlek Modelleri

Kalitesiyle adından her zaman söz ettiren U.S Polo yeni sezon ürünlerinde de şıklığı yakalamış. Birbirinden şık yeni sezon ürünlerinin yer aldığı koleksiyonda erkek gömlek modelleri dikkatimizi çekiyor. Erkek gömleklerinde tasarım olarak daha çok kareli modeller tercih edilmiş. Çok fazla karışık desenlere yer verilmeyerek spor görünümün yanında sadeliği de korumuş U.S Polo. Öyle zannediyoruz ki yeni sezon ürünleri daha şimdiden birçok beyefendinin de beğenisini kazandı.

Ağırlıklı olarak kırmızı ve mavi tonlarına yer verilen gömlek modelleri birçok beyefendinin ilgisini çekmekte. Daha çok spor modelleri ile ön plana çıkan U.S Polo, yeni sezon erkek gömlek modellerinde de bu ağırlığını korumuş. Gündelik yaşantısında tercihini spor giyinmekten yana kullanan erkeklerin gardıroplarında şimdiden yerini almaya başlamış gibi görünüyor. Özellikle kot ve keten pantolonlarla çok şık kombinler oluşturabileceğiniz gömlek modelleri çok uzaklardan bile dikkatleri üzerine çekmekte. Birçok farklı bedende ürün çeşidinin bulunması da müşteri yelpazesini geniş tutuyor.

Tabi bu durum gömlek modelleri hoşuna giden birçok erkeği de memnun eden bir sonuç çıkarıyor. Satışlara bakılırsa U.S Polo bu yeni sezon gömlek modelleri ile de her zaman olduğu gibi yine genç ve orta yaştaki her erkeğe hitap etmeyi başarmış. Şimdiden birçok çeşidi tükenmeye başlayan yeni sezon gömlekleri fiyatları ile de birçok erkeğin odak noktasında olmayı başarmış.

U.S Polo Erkek Gömlek Modellerini sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

U.S Polo Erkek Gömlek Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder