21 Şubat 2013 Perşembe

Sogo Bayan Topuklu Ayakkabı Modelleri

Ayakkabı dünyasının kendinden sıkça söz ettiren markalarından biri olan Sogo’nun yeni topuklu ayakkabı modellerine sizler için göz attık. Öncelikle şunu söylemeliyiz ki topuklu ayakkabı modellerinde Sogo sadeliğe ve şıklığa çok önem vermiş. Bundan dolayı koleksiyon ağırlıklı olarak süet ve rugan deri modellerden oluşuyor. Süet deri modellerinde ağırlığı kısa dolgu topuklu modellerine ayırmış olan Sogo, birkaç çeşit ince yüksek topuklu süet deri ayakkabı eklemeyi de ihmal etmemiş. Kısa topuklu ayakkabı modellerinde daha çok önünde kemer bulunan modelleri tercih etmiş.

Yüksek topuklu modellerinde ise kırmızı ve siyah renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyonda nadir bulunan leopar desenli ayakkabı modelleri de dikkatimizi çekiyor hemen. Yüksek topuklu ayakkabıların ön kısmında ise daha çok kurdele ve fiyonk tercih edilmiş. Bu koleksiyon günlük kullanımda giyilebilecek birçok rahat modeli barındırmakla birlikte gece davetlerinizde veya toplantılarınızda giyebileceğiniz, gece elbiselerinizle birlikte mükemmel uyum sağlayacak olan topuklu ayakkabı modelleri de mevcut. Gece davetleriniz için özellikle rugan, yüksek topuklu siyah modelleri denemenizi tavsiye ediyoruz. Ayrıca iş hayatınızda kullanmak için siyah ve kahverengi süet modellerin ayakkabılığınızda çok fazla yer tutacağına eminim.

Bu yeni ürünleriyle Sogo ayakkabıda şıklığın adresi olmayı başarmış gibi görünüyor. Fiyatlarına da şöyle bir göz gezdirdiğimizde, çok uygun diyebileceğimiz fiyatlar değil ancak giyimine ve şıklığına dikkat eden hanımların tercih edebileceği ve çok fazla bedel ödemeden sahip olabilecekleri aralıklarda diyebiliriz.

Sogo Bayan Topuklu Ayakkabılarını sitemizin sunduğu fırsattan yararlanarak çok daha ucuza alabilirsiniz. Alttaki Linke tıklayarak üye olun ve %90 a varan özel indirimlerden yararlanın. %90′a varan indirimlerden Yararlanmak için Üye Olun!

Dilerseniz şimdide sizler için hazırlamış olduğumuz fotoğraf galerisine gözatınız. (Resimleri büyük boy görmek için üzerilerine tıklayınız.)

Sogo Bayan Topuklu Ayakkabı Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder