5 Şubat 2013 Salı

Dolce Gabbana 2013 Çanta Modası ve Modelleri

Dolce Gabbana çanta koleksiyonunda büyük boy modeller, abiye süslü çantalar, zincirli gece çantaları ve küçük el çantaları ile bayanlar şıklığını tamamlayacaktır. Dolce Gabbana bayan çantaları özel günlere özel ve günlük çantalar bayanların hayatında olmazsa olmazlardan. D&G kısa kulplu çantaları ister özel günlerde isterseniz gün içinde kullanabileceğiniz en şık bayan çantaları. Zincirli gece çantaları ile tamamlayacağınız en şık ayakkabılar ve moda kıyafetlerinizle, en özel davetlere kendinizi hazırlayabilirsiniz.

D&G büyük boy çanta tasarımları ve abiye taşlı çantalar’ı yeni moda ayakkabılar la şık kombinler elde ederek şıklığı yakalayın. Abiye çanta koleksiyonunda leopar desenli modeller de dikkat çekici çanta renkleri dir. Beyaz çantalar ve siyah rugan çanta çeşitleri özel günlerde çok sık tercih edilen çanta renkleri arasında. Deri çantalar ve rugan abiye küçük çanta modelleri dolce gabbana koleksiyonundaki en şık tasarımları. Yeni moda D&G çantaları ile bayanlar şıklığı ve modayı yakalayabilirler.

Büyük boy çantalar D&G ;

Doce gabbana çanta koleksiyonunda büyük boy modeller, bu senenin en trendleri. Kısa kulplu büyük çantalar dolce gabbana’nın en şık tasarımları.

D&G Abiye çanta modelleri;

Zincirli abiye çantalar la abiye kıyafetlerin bütünlüğü, sizi en lüks mekanlara taşıyabilir. Boncuklar ve taşlarla süslenmiş beyaz D&G çantaları özel günlerin ve gece kıyafetlerinin şıklığını tamamlayan aksesuarlar dır.

D&G zincirli abiye çantalar;

Özel günlerde en güzel çantaları tercih eder bayanlar. Dolce Gabbana abiye çantaları zincirli, inci boncuk süslemeli, küçük boy gece çantaları ile gece kıyafetlerinin şıklığı bir bütün dür.

Dolce&gabbana çanta koleksiyonu ;

Zincirli taşlı çantalar ve kısa kulplu leopar çanta modelleri D&G ‘nın en şık koleksiyonu. Yeni sezon zincirli gece çantaları ile abiye elbiseler, uyumlu renkleri bir arada kombinleyerek, en şık ayakkabılarınızla tamamladığınızda gecenin şıklığını yakalayabilirsiniz.

Dolce Gabbana abiye çantalar ;

En özel günlerin en şık boncuklu çantaları D&G’da. Dolce Gabbana bayan abiye çantaları rengarenk inci boncuklar ve taşlarla dizayn edilmiş zincirli çantalar.

Dolce Gabbana bayan çantaları ;

Leopar çantalar ve beyaz çanta modelleri özel günlerin şıklığı demektir. Günümüzün son moda çantaları kısa kulplu modeller dolce gabbana koleksiyonunda.


Dolce Gabbana 2013 Çanta Modası ve Modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder